Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Antrenorul din Casa Liga 1 lăudat de Gică Hagi: "Un joc consistent, a schimbat faţa echipei"

Superliga Publicat pe 4 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19411388/1/hagi-3.jpg


Seria foarte bună a celor de la FC Voluntari, cinci victorii consecutive şi nicio înfrângere în şapte meciuri de play-out, l-a impresionat pe Gică Hagi. Iar Regele a vorbit foarte frumos despre Mihai Teja, antrenorul pe care-l va înfrunta luni, de la ora 20:00, LIVE pe Look Plus.
 
Teja face o treabă foarte bună în Ilfov, are cinci succese şi două remize (golaveraj 10-2) în acest play-out, iar mulţi oameni din fotbalul românesc îl consideră unul dintre cei mai în vogă antrenori ai momentului. Fostul antrenor de la FCSB culege laude şi de la Gică Hagi, care recunoaşte că va avea un test dificil, luni, contra unei echipe care traversează o perioadă foarte bună: "O deplasare dificilă, cu o echipă care este în formă, câştigă, rezultate foarte bune. Un joc consistent. Mihai Teja a schimbat toată faţa echipei, este foarte bine organizată, stă bine în teren, joacă fotbal, aşa că trebuie să facem un meci complet, să fim pregătiţi pentru ambele faze. Sper ca noi, pe tranziţie şi tot ce înseamnă fotbal, să fim echipa mai bună", a declarat Hagi în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Voluntari.
 
Înaintea confruntării de la Voluntari, Viitorul e liderul play-out-ului, cu 34 de puncte, iar Teja şi Voluntari ocupă locul al doilea, cu 27 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele