Ultima oră
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"

Ar fi o mega lovitură de imagine. Cristi Chivu, în pole pentru a prelua banca tehnică a Viitorului Constanţa

Viitorul Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19442652/1/chivu.jpg

Plecarea lui Gică Hagi a produs un şoc la Viitorul, dar trupa de la malul mării se orientează rapid. Gică Popescu a dezvăluit că au deja în plan să numească rapid un nou tehnician.

Oficialul a declarat că există o listă scurtă, cu doi străini şi un român. Se pare că este cap de listă Cristian Chivu, fostul câştigător al Champions League, cu Inter Milano.

"Jucătorii noştri vor avea doar trei zile de vacanţă, după care vom începe. Antrenor nou, e nevoie de ceva timp ca să cunoască lotul, jucătorii să îşi însuşească noile metode de antrenament. 

Avem o listă de trei antrenori, doi străini, unul român. Cristi Chivu e întotdeauna în capul oricărei liste de antrenori de la orice club. Moldovan şi Ogăraru nu reprezintă o soluţie. Gică Hagi acum se odihneşte. Este lucrul pe care şi l-a dorit, este o odihnă bine meritată pentru el după zece ani de muncă incredibilă", a declarat Popescu, după meciul cu Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele