Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Ar fi o mega lovitură de imagine. Cristi Chivu, în pole pentru a prelua banca tehnică a Viitorului Constanţa

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19442652/1/chivu.jpg

Plecarea lui Gică Hagi a produs un şoc la Viitorul, dar trupa de la malul mării se orientează rapid. Gică Popescu a dezvăluit că au deja în plan să numească rapid un nou tehnician.

Oficialul a declarat că există o listă scurtă, cu doi străini şi un român. Se pare că este cap de listă Cristian Chivu, fostul câştigător al Champions League, cu Inter Milano.

"Jucătorii noştri vor avea doar trei zile de vacanţă, după care vom începe. Antrenor nou, e nevoie de ceva timp ca să cunoască lotul, jucătorii să îşi însuşească noile metode de antrenament. 

Avem o listă de trei antrenori, doi străini, unul român. Cristi Chivu e întotdeauna în capul oricărei liste de antrenori de la orice club. Moldovan şi Ogăraru nu reprezintă o soluţie. Gică Hagi acum se odihneşte. Este lucrul pe care şi l-a dorit, este o odihnă bine meritată pentru el după zece ani de muncă incredibilă", a declarat Popescu, după meciul cu Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele