Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

"Astra merge înainte". Reacţia lui Dani Coman, după condamnarea lui Ioan Niculae

Superliga Publicat pe 18 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19990574/1/nic.jpg


Condamnarea lui Ioan Niculae la cinci ani de închisoare cu executare nu ar trebui să afecteze foarte mult Astra Giurgiu. Cel puţin aşa susşine Dani Coman, preşedintele fostei campioane.
 
Şi aşa măcinată de probleme financiare, Astra a primit o lovitură în plin prin condamnarea lui Niculae în Dosarul Interagro. Chiar şi aşa, Dani Coman dezvăluie că clubul a fost pus deja la adăpost şi că-şi va continua activitatea:
 
"Este o situaţie foarte grea. Este o problemă personală a domnului Niculae, care nu va afecta foarte mult clubul. Noi suntem alături de dumnealui şi de familia dumnealui în această perioadă, dar nu putem face prea multe.
 
Astra va merge înainte, asta am decis. În mare avem o strategie, ne-am făcut un plan împreună cu domnul Niculae. Ne-am gândit la toate variantele, nu suntem luaţi pe nepregătite. Vom merge cu toate greutăţile, aşa cum am făcut-o şi până acum", a declarat fostul portar al Rapidului, pentru ProSport.
 
IIoan Niculae (66 de ani), patronul celor de la Astra, a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare. Decizia în Dosarul Interagro este una definitivă!
 
În primă fază, cel mai bogat patron din Casa Liga 1 a primit o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, dar procurorii DNA au făcut recurs şi au cerut pedeapsa maximă. Iar judecătorii au dispus condmnarea la cinci ani de închisoare, anunţă Realitatea Plus.
 
Pe lângă pedeapsa principală, Niculae a primit şi interdicţiile de a fi acţionar, asociat şi administrator al unor societăţi comerciale pentru următorii trei ani, după executarea pedepsei.
 
Acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, Niculae a primit trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, într-o sentinţă dată de Tribunalul Bucureşti, dar decizia nu a fost, la acea vreme, una cu caracter definitiv. Procurorii suţin că, între august 2008 şi martie 2019, societăţile Interagro SA şi Libarom Agril SRL au încheiat şi derulat un contract fictiv, al cărui obiect era prestarea unor servicii din domeniul publicitar.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele