Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Astra nu va fi exclusă din campionat. Jucătorii au fost de capul lor". Dani Coman "dezamorsează" scandalul în care e implicată echipa sa

Superliga Publicat pe 26 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19930336/1/coman.png


Ajunsă în pragul excluderii din campionat în urma dezvăluirilor făcute de Alex Ioniţă în faţa comisiei ANAD care l-a audiat în cazul scandalului de dopaj, Astra reacţionează, prin vocea preşedintelui Dani Coman, şi se delimitează de acţiunile fotbaliştilor.
 
Fostul goalkeeper din Giuleşti crede că clubul pe care-l conduce nu riscă excluderea din campionat şi motivează această opinie prin prisma faptului că nu Astra i-a trimis la clinică pentru tratamentul intravenos de vitaminizare: "Eu zic să nu mai facem presupuneri pentru că Astra nu va fi exclusă din campionat. Astra nu şi-a trimis jucătorii să facă ce au făcut şi nici nu a beneficiat de vitaminele pe care şi le-au făcut jucătorii. Ei au făcut de capul lor ce au făcut, dar eu cred în continuare că sunt nevinovaţi. Din discuţiile pe care le-am avut cu medicii clinicii eu vă spun că sunt nevinovaţi", a declarat Coman, pentru AS.ro.
 
O decizie e aşteptată în jurul datei de 4 februarie, dar Coman crede că Agenţia Naţională Anti-Doping nu are dreptate şi ar putea chiar fi nevoită să plătească daune clubului din Giurgiu: "S-ar putea ca la un moment dat ANAD-ul să plătească nişte daune importante. Clubul a fost afectat că nu a putut beneficia de aportul lor, în rest eu cred că nu va fi sub nicio formă penalizat", mai spune Coman.
 
Cazul de dopaj în care sunt implicaţi Alexandru Ioniţă II (26 de ani), Kehinde Fatai (30 de ani) şi Takayuki Seto (34 de ani) are mari şanse să ducă la excluderea Astrei din Casa Liga 1. Prezent la audierile susţinute de Agenţia Naţională Anti-Doping, Ioniţă a recunoscut terapia intravenoasă la care a fost supus, cu scopul de a beneficia de clemenţă şi a primi o suspendare mai mică!
 
Început odată cu publicarea de către o clinică a unor poze în care cei trei fotbalişti ai Astrei erau supuşi procedurilor considerate ilegale, scandalul "Dopaj la Astra" a luat o turnură neaşteptată odată cu ultima audiere. După ce, la final de 2020, a refuzat să dea explicaţii, Alexandru Ioniţă II a admis terapia intravenoasă la care a fost supus. Şi chiar a povestit-o cu lux de amănunte, anunţă GSP.ro! Motivul? Spre deosebire de ceilalţi doi colegi, ambii trecuţi de 30 de ani, Ioniţă are doar 26 de ani şi speră să se încadreze la pasajul de regulament prin care poate invoca reducerea cu 75% a pedepsei. Asta ar însemna o pauză de doar un an şi revenirea pe teren la 27 de ani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele