Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Atacă în forţă sezonul viitor de Champions League. Un jucător de bază şi-a prelungit contracul cu Dinamo

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 28 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19374728/1/had.jpg

Saeid Heidarirad (29 ani) portarul celor de la Dinamo şi-a prelungit contractul cu echipa pentru care a făcut minuni în poartă în actuala ediţie de Champions League, dar şi de campionat, unde ”câinii” au încheiat pe locul 1, fără însă a primi titlul, datorită deciziei FRH de a suspenda definitiv sezonul din cauza pandemiei de Coronavirus.

Campioana României îşi securizează poarta pe încă un an! Saeid Heidarirad, unul dintre cei mai eficienţi şi mai spectaculoşi portari din EHF Champions League, a semnat prelungirea contractului cu Dinamo!", a fost mesajul dinamoviştilor.

Portarul de 1.94 cm evoluează şi pentru naţionala Iranului, fiind portarul titular.

Dinamo Bucureşti continuă întăririle pentru viitoarea ediţie a Champions League, după prelungirea contractelor jucătorilor de bază şi aducerea lui Ghionea şi Humet, clubul alb-roşu l-a readus pe Andras Szasz la echipă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele