Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Bale, mesaj cu apropouri pentru conducerea lui Real Madrid. ”Mă simt bine să merg într-un loc unde sunt mai apreciat şi susţinut de fani indiferent de situaţie”

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 3 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19470010/1/bale.jpg

Gareth Bale (31 de ani) este pe picior de plecare de la Real Madrid. Până în prezent, însă nicio echipă nu a depus o ofertă pentru a-l transfera pe mijlocaş.

Acesta se află în cantonamentul echipei naţionale, care va juca în Bulgaria, în prima etapă din Liga Naţiunilor, iar Bale nu a ratat ocazia să mai trimită o ”săgeată” către conducerea lui Real.

”Cred că toată lumea ştie cât de mult îmi place să vin la naţională. Mă simt bine să merg într-un loc unde sunt mai apreciat şi susţinut de fani indiferent de situaţie”, a declarat Bale.

Cu un salariu mare, de 17 milioane de euro anual, şi un contract valabil până în 2022, Bale e o ţintă pentru multe echipe, dar aruncă vina în cârca clubului: "Am doar 31 de ani, dar mă simt într-o formă bună şi mai am multe de oferit. Vom vedea ce va fi, totul e în mâinile clubului, dar Real Madrid face lucrurile dificile, sincer să fiu", a mai spus galezul convocat la naţionala ţării sale pentru meciurile cu Finlanda şi Bulgaria: "Cred că toată lumea ştie cât iubesc sp joc pentru Ţara Galilor. E foarte frumos să mă întorc într-un loc în care sunt apreciat şi fanii mă susţin indiferent de situaţie", a încheiat Bale, într-un interviu acordat recent celor de la Sky Sports.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele