Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Barcelona, ce gafă necaracteristică: Alphonso Davies, scăpat printre degete pentru o sumă infimă

La Liga Publicat pe 20 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19456557/1/davies.jpg


Alphonso Davies (19 ani), noua senzaţie a fotbalului mondial, putea ajunge la Barcelona, în loc de Bayern, dacă şefii clubului blaugrana ascultau de departamentul de scouting şi acceptau să plătească cinci milioane de euro.
 
Pe vremea când Davies avea doar 16 ani şi începea să facă primele valuri în SUA, la Vancouver, el a fost descoperit de Pep Boada, şeful departamentului de scouting de pe Camp Nou, care a recomandat transferul imediat. Barcelona şi-a trimis reprezentanţii la negocierile cu oamenii din anturajul lui Davies, dar aceştia au considerat că pretenţiile financiare nu ar fi justificate, motiv pentru care mutarea a picat. Restul e istorie, iar Davies e văzut drept cel mai bun fundaş stânga al lumii.
 
În iarna lui 2019, Bayern s-a încumetat să le plătească celor de la Vancouver zece milioane de euro, luând, astfel, una dintre cele mai bune decizii din istoria recentă. Davies nu doar că s-a impus în Bavaria, dar a devenit rapid om de bază, iar prestaţia din meciul cu Barcelona, în care l-a ameţit pe Semedo la golul cinci, marcat de Kimmich, i-a adus doar laude şi a răsucit cuţitul în rana catalanilor.
 
La un an şi jumătate de la venirea la Munchen, după 29 de meciuri, trei goluri şi patru pase decisive, puştiul liberian care a învăţat fotbalul într-o tabără de refugiaţi din Ghana valorează 60 de milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele