Ultima oră
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”
VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători

Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO

Rapid Publicat pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21559954/2/screenshot-10.png

Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă îveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 

Cristiano Bergodi le-a reproşat jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă că vor să îl înveţe fotbal, iar Dan Şucu, acţionarul majoritar al clubului Rapid Bucureşti, a declarat luni seara, după înfrângerea cu Sepsi, scor 0-1, că deciziile privitoare la antrenor se vor lua marţi.

Rapid a pierdut luni seara, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, iar suporterii i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi.

Antrenorul italian a declarat la interviurile de după meci că nu îşi dă demisia, iar la conferinţa de presă a avut o ieşire nervoasă la adresa ziariştilor, întrebându-i dacă vor să îl înveţe fotbal pe el, antrenorul echipei. Bergodi a fost vizibil enervat de situaţia de la echipă şi a reacţionat aşa cum nu a făcut-o niciodată la conferinţele de presă anterioare.

”Tu me învăti futbol la mine?”, a răspuns el unei întrebări.

În acest context, acţionarul majoritar al Rapidului, Dan Şucu a făcut o declaraţie scurtă după meciul cu Sepsi: ”Mâine clubul va lua o decizie!”. Şucu a refuzat orice alt comentariu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele