Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Bicfalvi este la un pas de transferul carierei. „Am două echipe la care am visat să joc”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19479480/1/bicfalvi.jpg

Eric Bicfalvi (32 de ani) are prestaţii excelente şi în acest sezon de primă ligă a Rusiei. Fotbalistul are mai multe oferte de transfer, dintre care una este din partea lui Zenit Sankt-Petersburg, care domină autoritar campionatul.

„Cum se spune aici, în Rusia, e informaţie secretă. Poate sunt, poate nu. Deocamdată, sunt la Ural şi rămân. Până în decembrie, sigur, sută la sută. Apoi… există o şansă mică să mă transfer. Mă voi gândi..

Am două echipe la care am visat să joc. Real Madrid şi Juventus. De mic sunt fanul lor”, a declarat Bicfalvi, în presa rusă.

A fost decisiv în ultimul meci

Fotbalistul echipei Ural, Eric Bicfalvi, a înscris două goluri în meciul câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Khimki, în etapa a şaptea a campionatului Rusiei.

Bicfalvi a marcat în minutele 15 (penalti) şi 67. Celălalt gol al învingătorilor a fost înscris de Strandberg ’22.

Pentru oaspeţi a marcat Koryan, în minutul 52.

Eric Bicfalvi, integralistt la Ural, a primit un cartonaş galben în minutul 62.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele