Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

BREAKING NEWS ǀ FCSB a anunţat FRF că NU poate disputa partida cu FC Voluntari, din Cupa României! UPDATE: Meciul a fost anulat

FCSB Publicat pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20442576/1/fcsb-2021.jpg

FCSB are în continuare probleme legate de infectările cu COVID-19, motiv pentru care, se pare, a anunţat că nu va putea disputa meciul din Cupa României, cu FC Voluntari. Aspect care era de aşteptat, dat fiind faptul că au fost comunicate public gravele probleme, testările pozitive atât din lotul de jucători, cât şi cele de la academie.

UPDATE: Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfăşura.

Meciul, programat initiţial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înştiinţat Departamentul de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere “Principiile de Desfăşurare a Competiţiilor pentru sezonul 2021-2022”, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgenţă în data de 27.07.2021.

Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină.


UPDATE: FCSB va pierde la ”masa verde” partida cu FC Voluntari. Informaţia că meciul nu va avea loc a fost confirmată de Gigi Becali.

Dacă am anunţat, este doar problema noastră. Vrei să intru eu pe teren? Am tot spus că avem mari probleme. Nu am timp sa dau alte explicaţii”, a spus patronul vicecampioanei, pentru ProSport.


Potrivit ProSport, vicecampioana a făcut demersuri în ceea ce priveşte neprezentarea la partida cu FC Voluntari, din 8-imile Cupei României, de miercuri, anunţând Federaţia Română de Fotbal. Astfel, după anunţul oficial al FRF, meciul va fi pierdut la ”masa verde”, scor 0-3, pentru că nu poate fi reprogramat la altă dată, aşa cum s-a întâmplat cu cel din campionat, cu Farul.

FCSB a solicitat amânarea meciului din actuala etapă din Casa Liga 1, după ce joi a avut la antrenamente doar 10 jucători. Astfel, vicecampioana României şi-a dorit ca partida cu formaţia lui Gică Hagi să aibă loc la o dată ulterioră, mai ales că nu poate alinia nici măcar un prim 11. A şi primit, apoi, acordul LPF-ului.

Referitor la lista indisponibililor, în acest moment cei infectaţi cu COVID-19 sunt: Vali Creţu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Şut şi Andrei Cordea. Accidentaţi sunt: Ionuţ Panţîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ivan Mamut, Ovidiu Popescu şi Andrei Miron.

Vasile Miriuţă, la Fotbal Look, despre amânarea meciului FCSB-ului cu Farul:

Părerea mea e că nu e corect ce s-a întâmplat. Trebuia să se joace sau să se dea 3-0. Lumea o să zică iar că a venit Miriuţă şi ţine cu CFR. Iar ies MM Stoica şi Iordănescu să mă atace, dar eu vorbesc de corectitudine. Nu ştiu eu regulamentul!? Ţine de COVID ce se întâmplă la FCSB, nu de accidentări! Crezi că dacă era Clinceni se amâna meciul? Pun şi eu o întrebare.

Am văzut declaraţia lui Gică Popescu, are dreptate. Cu accidentaţii, pot să verific că oamenii respectivi sunt accidentaţi? Hai să fim serioşi! Medicul e omul echipei şi poate spune orice

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele