Ultima oră
Prima victorie în campionat după 3 luni, pentru echipa care a stat 14 zile în carantină. Au şanse de salvare de la retrogradare Prima victorie în campionat după 3 luni, pentru echipa care a stat 14 zile în carantină. Au şanse de salvare de la retrogradare
Un superstar de la PSG a dezvăluit ce se va întâmpla cu Neymar şi Mbappe din vară Un superstar de la PSG a dezvăluit ce se va întâmpla cu Neymar şi Mbappe din vară
E oficial. S-a stabilit structura barajului de promovare şi menţinere în Liga 1 E oficial. S-a stabilit structura barajului de promovare şi menţinere în Liga 1
Invitat de marcă la FCSB - Academica Clinceni. Pe cine a urmărit Invitat de marcă la FCSB - Academica Clinceni. Pe cine a urmărit
NEWS ALERT | Dezastru la Dinamo. Jucătorii vor să intre în grevă! NEWS ALERT | Dezastru la Dinamo. Jucătorii vor să intre în grevă!
Ianis Hagi, lăudat de un fost coleg: ”Un decar de top, cel mai bun alături de care am jucat” Ianis Hagi, lăudat de un fost coleg: ”Un decar de top, cel mai bun alături de care am jucat”

BREAKING NEWS | TURNEELE ATP DE TENIS, PE LOOK PLUS ŞI LOOK SPORT DIN ACEST WEEKEND!

Noutăți Publicat pe 26 iul 2019
mail-share icon Email

Look Plus şi Look Sport (posturi ale companiei Clever Media Network)  au achiziţionat drepturile de difuzare ale turneelor ATP 250, 500 şi 1.000.

Primele transmisiuni vor începe mâine, cu semfinalele de la Gstaad şi Hamburg (de la 12:00 pe Look Sport şi de la 16:30 pe Look Plus). Dumincă, de la 12:30, fanii tenisului vor putea urmări pe Look Sport finala turneului de la Gstaad. De la ora 13:00, pe Look Plus va fi televizată finala turneului de la Hamburg.

Meciurile vor fi comentate de doi profesionişti ai acestui sport elegant, care câştigă tot mai mulţi fani de la an la an.

Adrian Szabo, fost jucător profesionist de tenis, a fost antrenorul lui Marius Copil, alături de care a participat în toate cele 4 turnee de Grand Slam. Are o experienţă de peste 20 de ani ca antrenor.

Ovidiu Blag, jurnalist cu experienţă, specializat în tenis şi colaborator al Federaţiei Române de Tenis, a fost cooptat din anul 2012 la toate competiţiile Fed Cup şi Davis Cup organizate în România. A jucat în turneele Tenis Partener.

Acesta este doar începutul unui campanii de achiziţii de drepturi sportive care va continua pe parcursul acestei veri şi care va aduce pe ecranele Look Plus şi Look Sport competiţii importante din mai multe discipline sportive. Va fi o vară a surprizelor plăcute pentru iubitorii sporturilor!

Clever Media Network operează în prezent cinci staţii de televiziune (LOOK PLUS, LOOK SPORT, LOOK SPORT 2, LOOKSPORT 3 si PROFIT.RO) şi deţine drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiţii fotbalistice de pe continent (UEFA Champions League şi UEFA Europa League), dar şi pentru Liga I, Liga II, Cupa României, Cupa Italiei, Cupa Turciei şi partidele derby din puternicele campionate ale Turciei şi Portugaliei.

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele