Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Budapesta va găzdui Wolfsburg – Tottenham în Europa League. Arsenal – Benfica se joacă la Pireu

Europa League Publicat pe 12 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19974071/1/liga-europa.png

UEFA a anunţat, vineri, că meciul Wolfsburg – Tottenham, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa la Budapesta, pe Puskas Arena, şi că partida Arsenal – Benfica, din returul 16-imilor, va avea loc în Grecia, la Pireu.

Confruntarea Wolfsburg – Tottenham este programată în 18 februarie, la ora 19.55.

Meciul Arsenal – Benfica se va disputa pe stadionul Georgios Karaiskakis, la 25 februarie, de la ora 19.55.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele