Ultima oră
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"
Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori

Campionatele Internaţionale de atletism ale României, pe Cluj Arena. Când vor avea loc

Sporturi Publicat pe 9 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19445781/1/tur-turistic.jpg


Campionatele Internaţionale de atletism ale României se vor desfăşura şi în acest an, în pofida situaţiei pandemice, şi sunt programate pe Cluj Arena, în 22-23 august, fără spectatori, a anunţat forul naţional de profil.
 
Având deja experienţa organizării unor competiţii în ultima perioadă, cu respectarea tuturor restricţiilor impuse de situaţia actual şi fără spectatori, Federaţia Română de Atletism (FRA) a decis să organizeze şi în acest an Campionatele Internaţionale de Atletism ale României “Iolanda Balaş Soter”.
 
”Dorinţa federaţiei este de a oferi atleţilor români posibilitatea să concureze chiar şi în aceste condiţii dificile şi, de asemenea, să păstreze neîntrerupt şirul ultimelor ediţii ale Campionatelor Internaţionale ale României, competiţie ajunsă anul acesta la ediţia a 65-a”, a transmis FRA.
 
Competiţia se va desfăşura cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj şi al Asociaţiei Judeţene de Atletism Cluj.
 
FRA urmează să anunţe programul campionatelor în decursul săptămânii viitoare, iar înscrierile se pot face pe site-ul forului naţional până în 17 august.
 
”Din cauza faptului că întreaga comunitate sportivă trece printr-o perioadă de restricţii, vor fi premiate în acest an primele trei performanţe ale concursului la feminin şi primele trei performanţe ale concursului la masculin. Astfel, premiul I va fi în valoare de 1.500 de lei, premiul II – 900 de lei, iar premiul III – 600 de lei”, mai precizează FRA în comunicat.
 
La nivel de seniori, Federaţia Română de Atletism a organizat, vineri şi sâmbătă, în Bucureşti, Cupa României Open, competiţie la care, de asemenea, au fost respectate măsurile de siguranţă, inclusiv triajul epidemiologic la intrarea pe stadion a sportivilor şi antrenorilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele