Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cârţu: "Ce să vorbesc despre Rădoi!? Avem antrenor". Craiova a clarificat problema tehnicianului

CS Universitatea Craiova Publicat pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19623765/1/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png

Preşedintele Craiovei, Sorin Cârţu, a anunţat că echipa sa nu se află în căutarea unui nou tehnician, în condiţiile în care Corneliu Papură abia a fost confirmat în funcţie, drept înlocuitor al lui Cristiano Bergodi.

În pauza internaţională s-a speculat pe seama sosirii lui Mirel Rădoi la Craiova, după partidele naţionalei României, însă fostul mijlocaş a anunţat că va continua la naţională şi în preliminariile CM 2022.

”Rădoi, ce să vorbesc eu despre el? Noi avem antrenor, a pregătit toată perioada asta de două săptămâni, merge la meciul cu Botoşani. Este antrenorul pe care noi l-am anunţat, noi vorbim de Rădoi... n-am ce vorbi de Rădoi”, a spus Cârţu pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri