Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Cât de sigură este participarea la WTA Palermo? Jurnaliştii iberici au expus toate riscurile la care se supun sportivele care merg în Italia şi de ce numele mari s-au retras

Tenis Publicat pe 31 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19437869/1/halep-5.jpg

Marca a oferit un amplu material în ceea ce priveşte retragerea mai multor sportive de la turneul de la Palermo. Spaniolii au anunţat că deciziile au fost luate ca urmare a faptului că siguranţa nu era 100% sigură, mai ales în zonele din afara complexului sportiv.

Printre numele care s-au retras de la Palermo se numără şi Simona Halep, care a invocat pandemia de COVID-19 pentru neparticipare.

Sportivele convieţuiesc cu turişti fără măşti. Hotelul oficial al evenimentului nu e rezervat exclusiv jucătoarelor. Ele se amestecă în locaţie cu populaţia venită în vacanţă. Neavând obligaţia de a purta măşti, mulţi turişti nu o fac. Zonele comune sunt astfel riscante şi există pericolul de contagiere chiar la micul dejun. Jucătoarele sunt luate de la aeroport cu o maşină oficială, cu plexiglas care protejează locurile din spate. Li se dă o pungă cu dezinfectat şi termometru. 

Când intră în hotel li se ia sânge pentru testul PCR. Nu pot ieşi din cameră 24h, până nu primesc rezultatul negativ al testului de coronavirus. Asta după ce au făcut testul şi în ţara din care au sosit. Alarma a fost dată joi, când o sportivă de dublu a apărut cu anticorpi la test. A ieşit totuşi negativ şi poate juca”, scrie Marca.

A fost păcat că am pierdut-o pe Simona Halep. Scrisoarea pe care autorităţile sanitare locale i-au trimis-o ar fi trebuit să o convingă, dar n-a fost cazul. În orice caz, avem un tablou foarte bun şi fără ea şi vom avea un turneu istoric”, a spus Oliviero Palma, directorului turneului de la Palermo.

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la Palermo Ladies Open, primul turneu organizat după pauza cauzată de pandemia de coronavirus. Ministrul italian al Sănătăţii, Roberto Speranza, a anunţat, vineri, că toţi cetăţenii care în ultimele 14 zile au fost în România şi Bulgaria vor trebui să intre în carantină la sosirea în Italia.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele