Ultima oră
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”

Cele 3 variante pentrul postul de selecţioner la U21, după plecarea lui Adrian Mutu

România U21 Publicat pe 27 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20221454/1/mutu.jpg

E o chestiune de timp până când Adrian Mutu va fi prezentat drept antrenor al celor de la FC U Craiova, motiv pentru care FRF caută acum un nou selecţioner pentru România U21. Ultimele informaţii aduc în discuţie faptul că forul condus de Răzvan Burleanu are pe listă trei nume.

Potrivit ProSport, Florin Bratu, Nicolae Dică şi Emil Săndoi sunt variantele / unele dintre variantele pe care Federaţia Română de Fotbal le ia în calcul pentru înlocuirea ”Briliantului”.

Cea mai grea variantă pare, la prima vedere, Nicolae Dică, pentru că acesta e secundul lui Mirel Rădoi la naţionala mare. Sunt slabe şansele ca acesta să vină la U21, cel puţin aşa pare, pentru că Rădoi nu vrea să se despartă de el. Să nu uităm că Dică nu a ajuns la FCSB pentru că se află sub contract cu naţionala mare.

În ceea ce-l priveşte pe Emil Săndoi, acesta se află sub contract cu Chindia Târgovişte, cu care se luptă pentru locurile de cupe europene, echipa fiind calificată în barajul respectiv din play-out.

Varianta cea mai uşoară pare Florin Bratu, pentru că este liber de contract. ”Mitralieră” a fost ultima dată la Concordia Chiajna, în Liga 2, dar nu a reuşit rezultate prea bune, ducând echipa în pericol de retrogradare în Liga 3. Mai mult, el nu are un istoric prea ”cuminte” în ceea ce priveşte relaţia cu jucătorii tineri.

Un fost junior din urmă cu câţiva ani a acuzat că a fost forţat de Bratu să joace, deşi era grav accidentat.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele