Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite

CFR Cluj, o pălărie prea mare pentru Adrian Mutu? "Nu pot să spun că m-a dat pe spate când activa la Rapid" | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21467975/1/mutu-11.jpg

CFR Cluj a pierdut cu 1-0, la Botoşani, partida împotriva ocupantei ultimului loc din Superligă.

La finalul meciului, Neluţu Varga a anunţat că îl va demite pe Mandorlini, iar în locul italianului va veni Adrian Mutu.

Viorel Moldovan a vorbit despre această schimbare pe banca tehnică a ardelenilor, la emisiunea Fotbal Show. Fostul internaţional nu este deloc surprins de decizia patronului, dar nu are încredere totală în Adrian Mutu.

"Vă văd tare nedumeriţi şi surprinşi de tot ceea ce se întâmplă la CFR, în momentul de faţă. Lucrurile erau clare încă de anul trecut. Mutu nu era demis de la Neftchi Baku, dar era antrenorul lui CFR. Era doar o chestiune de timp până când să se întâmple acest lucru oficial. Încă nu este oficial, dar mai mult ca sigur el va fi succesorul lui Mandorlini.

Era clar că Mandorlini va fi demis, lucrurile nu au funcţionat conform aşteptărilor conducătorilor lui CFR. Pierde în primul meci de la reluarea campionatului cu ultima clasată... dacă stăm şi analizăm şi golul încasat, e incredibil cum au reuşit să primească acel gol.

Erau şi anume disensiuni, cred eu, în sânul grupului, între jucătorii cadru şi antrenorul Mandorlini. Nu ştiu comunicarea cât de bună era între el şi restul grupului.

Mutu, datorită acestei relaţii de prietenie cu Varga, este ca şi instalat ca şi antrenor principal. Rămâne de văzut ce va aduce Mutu în jocul CFR-ului, dacă va reuşi să facă mai mult decât a reuşit, până în momentul de faţă, la Rapid şi Neftchi Baku.

Nu mi se pare că a avut Mutu, până în momentul de faţă, rezultate. Nu pot să spun că m-a dat pe spate când activa la Rapid, prin fotbalul pe care îl juca.

Este un antrenor, care activând în campionatul italian, a luat multe de la fotbalul italian, vis-a-vis de organizarea defensivă, de rigurozitatea defensivă, mai zgârcit în exprimarea pe faza ofensivă, am constat asta şi la Rapid.

Vom vedea ce va fi, nu contează maniera, important e să obţină rezultate. La CFR trebuie să obţină rezultate, trebuie să aducă echipa în posibilitatea de a se bate la titlul de campioană, au pierdut destul de multe puncte" a spus Viorel Moldovan, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele