Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj şi-a găsit antrenor! Edi Iordănescu a semnat până în 2022 şi va fi prezentat oficial vineri

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

UPDATE vineri, ora 11:40 | Aşa cum Look Sport a anunţat, negocierile dintre Edward Iordănescu şi conducerea CFR-ului au ajuns la final. Nu s-au mai înregistrat surprize, iar fiul lui Anghel Iordănescu va conduce, vineri, primul antrenament de la revenirea în Gruia. Pe parcursul serii, el va fi prezentat oficial drept noul antrenor al campioanei.


UPDATE | Edi Iordănescu şi conducerea CFR-ului au ajuns la un numitor comun în urma negocierilor din ultimele două zile, iar tehnicianul de 42 de ani o va prelua pe campioană începând de vineri.

Iordănescu revine astfel pe banca CFR-ului după doi ani şi va conduce echipa începând cu meciul cu Poli Iaşi, din Casa Liga 1, programat să se joace duminică, de la 20:45.

Edi Iordănescu a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu trupa din Gruia, ceea ce înseamnă că va fi legat de ardeleni prin contract până în 2022.


Edi Iordănescu ar putea fi antrenorul celor de la CFR Cluj. Sursele Look Sport au afirmat faptul că el a ajuns la Cluj unde poartă negocieri cu Nelu Varga, patronul echipei, pentru a fi instalat pe banca tehnică.

Este prima propunere de antrenor care se concretizează şi cu o negociere faţă în faţă. Adrian Mutu a fost dorit în primă fază, imediat după ce Dan Petrescu a părăsit campioana din Casa Liga 1, dar totul a picat după ce mai mulţi oameni din conducere, dar şi un important sponsor s-au opus cu vehemenţă. A existat şi varianta Răzvan Lucescu, în prezent la Al-Hilal, care nu a declinat oferta, dar a cerut o garanţie de 3 milioane de euro buget pentru transferuri, lucru care ar fi greu de asigurat.

Soluţie inedită pentru meciul din Europa League, dacă pică varianta Iordănescu

CFR Cluj va avea un antrenor inedit pentru meciul cu ŢSKA Sofia, din Europa League, partidă în care victoria e vitală pentru ardeleni pentru a mai spera la calificarea în primăvara europeană.

Despărţirea de Dan Petrescu a pus-o pe campioană în situaţia de a găsi o soluţie pe termen scurt, până la numirea unui nou tehnician, iar CFR va apela la o variantă din interiorul clubului. Sursele LOOK SPORT susţin că este vorba de Marius Bilasco, directorul departamentului de scouting al CFR-ului, care are şi Licenţa PRO şi poate îndeplini rolul de antrenor principal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele