Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Chelsea nu se mai opreşte! OFICIAL | Încă un transfer pe bani mulţi făcut de londonezi: "Este un vis pentru mine!"

Chelsea Publicat pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/19490943/1/lampard.jpg

Chelsea a anunţat, joi, transferul portarului Edouard Mendy de la Rennes.

Chelsea plăteşte 30 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, pentru transferul portarului senegalez, care a semnat un contract valabil cinci ani cu londonezii.

"Sunt foarte entuziasmat că m-am transferat la Chelsea. Este un vis pentru mine să fac parte dintr-o asemenea echipă încântătoare şi să lucrez cu Frank Lampard şi staff-ul său", a fost prima reacţie a goalkeeper-ului senegalez, care va lupta pentru postul de titular cu Kepa Arrizabalaga.

 

 

Chelsea, transferuri de peste 250 de milioane de euro

Edouard Mendy este al şaptelea jucător transferat în această vară de Chelsea, după Kai Havertz, Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Malang Sarr şi Thiago Silva, ultimii doi fiind aduşi liberi. Peste 250 de milioane de euro a investit Chelsea, în această vară, în transferuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele