Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Ciudatul caz Viera. Fotbalistul ivorian, prestaţii catastrofale când joacă contra celor de la FCSB

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19566571/1/viera-man.jpg

FCSB a spulberat-o pe Hermannstadt live pe LookSport+, scor 5-0, şi a urcat pe locul al doilea în Casa Liga 1, cu 18 puncte, la egalitate cu CFR Cluj şi la trei puncte de liderul Craiova.

Hermannstadt a avut o primă repriză de coşmar contra celor de la FCSB, trupa lui Ruben Albes a încasat patru goluri, fără să marcheze.

Ousmane Viera a avut o seară de coşmar. Fundaşul din Coasta de Fildeş a greşit flagrant la două dintre goluri.

Mai întâi, în minutul acesta s-a încurcat cu propriul portar, iar Dennis Man a punctat pentru 2-0, cu aproape toată poarta goală. La scurt timp a venit o nouă gafă de proporţii. Moruţan trimite o pasă slabă, Viera dă pe lângă minge şi îi permite lui Buş să scape singur cu Figueiredo, iar vârful nu ratează şi finalizează simplu, la colţul lung, pentru 3-0.

Ivorianul a avut prestaţii foarte slabe contra celor de la FCSB în ultima perioadă. Cei de la Gazeta Sporturilor au scos în evidenţă faptul că în ultimele şase partide cu trupa lui Gigi Becali a avut evoluţii extrem de slabe în cinci dintre acestea, inclusiv pe vremea când juca la Sepsi.

Radiografia lui Viera când a jucat cu FCSB în ultimii 3 ani

Ssezonul 2017-2018

  • FCSB - Sepsi 2-0: nota 4 în GSP

Sezonul 2018-2019

  • FCSB - Sepsi 2-0: nota 5 în GSP
  • Sepsi - FCSB 4-2: nota 7 în GSP
  • FCSB - Sepsi 2-0: nota 2 în GSP
  • Sepsi - FCSB 1-5: nota 3 în GSP

Sezonul 2019-2020

  • Hermannstadt - FCSB 0-4: nota 2 în GSP

"Am jucat foarte, foarte prost, a fost o ruşine de meci, nu meritam nimic în seara asta. FCSB a fost o echipă mai bună şi îmi pare foarte rău că am primit cinci goluri, dar am jucat foarte slab şi nu am aşteptat nimic. Ştiam de la început că au jucători foarte valoroşi, dar nu mai am ce să spun despre această înfrângere.

Dacă începi meciul cu 2-0, n-ai nicio şansă cu o echipă mai valoroasă. Aşa am spus şa început, am început meciul foarte temători şi am primit două goluri, nu prea am jucat bine, vina e a noastră, dar trebuie să ne trezim pentru că avem meci foarte greu cu Craiova, echipa bună şi trebuie să ne trezim. 

Prima repriză a fost un dezastru colectiv şi cred că e normal că am pierdut în seara asta cu 5-0", a declarat fundaşul lui Hermannstadt, după ultimul meci contra FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele