Ultima oră
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”

Conflict între Marius Croitoru şi Valeriu Iftime! „Îi dau clauza şi îl dau afară. O să vorbesc astăzi cu el”

FC Botoșani Publicat de Răzvan Cîrceag pe 28 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20653901/1/uta-arad-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-11-102-2021-1.jpg

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, s-a enervat după ce a aflat că antrenorul Marius Croitoru nu a permis accesul presei şi fanilor la meciul amical cu Politehnica Iaşi, formaţie care evoluează în Liga 2 acum. 

Este cunoscut public faptul că Iftime şi Croitoru au relaţie foarte bună, dar în ultima perioadă au fost ceva probleme. După meciul cu Farul Constanţa, patronul a dezvăluit că a încercat să-l contacteze pe antrenor, dar nu i-a răspuns la telefon: „Nu există om care să nu-mi răspundă la telefon, pentru că eu nu am duşmănie cu nimeni, nu mă lupt cu nimeni”. 

„O să discut astăzi cu Marius, e o supărare... e un mod de a ne comporta. Din când în când latră la presă, dă piept cu presa ca şi cum ”eu sunt marele antrenor şi presa ce caută aici?”. Preşedintele meu înţelege că publicul e aşa, ”veniţi când vă chem eu”, şi stau şi zgârie pe la porţi şi nu-i lasă la un meci amical cu Iaşiul? Lucrui care sunt impardonabile pentru mine! Fotbalul e făcut pentru oameni, presa este vectorul de imagine, arată ce faci, arată că fotbalul e un spectacol. 

Când vine Politehnica Iaşi la Botoşani să nu faci spectacol este o chestie de management, de marketing, care şi ăla dormea, preşedintele pe la Bucureşti, şi Croitoru nu primea presa.

Nu-i nimic, i-o dau şi îl dau afară. (n.r. - clauza). Nu clauza îl ţine pe Marius, de la el plăteşte, dacă pleacă, nu i-o dau eu dacă-l dau afară. Trebuie scheme grele ca să filmeze presa de la Iaşi, vedeau ăia din Moldova cum juca Botoşaniul cu Iaşiul. E o greşeală, o să am o discuţie cu ei şi o lămuresc eu cu ei, şi cu Marius şi cu domnul Anton. Păcat!”, a spus Valeriu Iftime, la ProX. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele