Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Costel Gâlcă a fost aproape de lovitura carierei de antrenor: de ce au căzut negocierile cu Watford

Stranieri Publicat pe 5 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20418507/1/gal.jpg


Costel Gâlcă a fost foarte aproape să dea marea lovitură a carierei de antrenor. Fostul component al Generaţiei de Aur s-a aflat pe lista celor de la Watford, club din Premier League, dar negocierile s-au împotmolit din cauza staff-ului numeros cu care tehnicianul a vrut să meargă în Anglia.
 
În iarna lui 2020, Watford căuta un antrenor cu care să atace promovarea din Championship în Premeir League, obiectiv îndeplinit între timp, iar Costel Gâlcă a fost unul dintre oamenii aflaţi pe lista board-ului clubului englez. Până la urmă, Watford a mers pe mâna lui Xisco Munoz, antrenor care a urcat cu echipa în Premier League, dar care a fost demis după doar şapte etape:
 
"Costel Gâlcă, fosul internaţional român şi antrenor al lui Espanyol, cu experienţă în competiţia internă, în Arabia Saudită şi în Danemarca, a fost pe listă. El a discutat şi a analizat echipa, dar discuţiile au picat când s-a vorbit despre stafful tehnic", dezvăluie prestigioasa publicaţie britanică The Athletic, citată de Sport.ro.
 
În urmă cu câteva zile, Watford a plecat din nou în căutarea unui manager, dar de această dată Gâlcă nu a mai intrat pe lista scurtă, englezii preferându-l pe experimentatul Claudio Ranieri:
 
"Gâlcă nu a mai fost căutat apoi. Claudio Ranieri a fost prima opţiune a conducerii, în acest moment", mai notează sursa citată.
 
Liber de contract de la finalul sezonului trecut, când s-a despărţit de danezii de la Vejle, Gâlcă negociază în aceste zile preluarea băncii tehnice a lui Sepsi OSK.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele