Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Cristi Balaj îi linişteşte pe fanii celor de la CFR. „Nu poţi să pregăteşti un club de insolvenţă. Cu sponsori serioşi care au contracte foarte mari”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20480306/1/bala.jpg

CFR Cluj îşi joacă joi ultima şansă de calificare în primăvara Conference League. De la ora 22:00, campioana României întâlneşte pe Randers, ocupanta locului 3 din Danemarca. Toată acţiunea este live text pe looksport.ro. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Ardelenii au o miză dublă. Victoria este imperios necesară pentru a mai spera la calificarea în faza eliminatorie, pe lângă asta, cele trei puncte înseamnă un bonus financiar de 500.000 de euro, suma reprezintă o gură de aer pentru club, care are probleme mari cu banii, fiind pe punctul de a intra din nou în insolvenţă.

Preşedintele echipei, Cristi Balaj a explicat că nu se pune problema insolvenţei, deoarece există sponsori dispuşi să ajute foarte mult.

„Nu poţi să pregăteşti un club de insolvenţă. Cu sponsori serioşi care au contracte foarte mari, nu are logică un asemenea subiect. Să jucăm în competiţile europene şi să pierdem sponsorii… eu ştiu de unde vine acest subiect.

Am încercat să fiu elegant şi civilizat la adresa foştilor oameni din club, dar să te foloseşti de anumiţi jurnalişti… nu dau nume, sper să nu fiu nevoit să vin să dau nume, aş aduce acelei persoane un mare deserviciu”
, a declarat Cristi Balaj, pentru Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele