Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cristian Daminuţă dă de pământ cu criticii săi: ”Oamenii sunt foarte înapoiaţi în gândire!”

Liga II Publicat pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20163295/1/971034-cristian-daminuta.jpg

Cristian Daminuţă, în prezent la ACS Poli Timişoara, a răbufnit la adresa celor care i-au criticat de-a lungul timpului viaţa extrasportivă.

Daminuţă a afirmat că este o prostie să judeci fotbaliştii pentru ce fac în afara terenului, iar cei care fac asta sunt înapoiaţi în gândire. Timişoreanul l-a dat exemplu pe fostul mare fundaş dreapta al lui Inter Milano, brazilianul Maicon, despre care a spus că întrece orice fotbalist din Liga 1 la consumul de bere, însă atunci când intra pe teren ”mânca gazonul”.

”Dacă vedeam fotbalişti adevăraţi în Liga 1, îmi agăţam ghetele în cui. Dar ce se întâmplă pe teren îmi dă speranţe că pot juca până la 36-37 de ani. Toţi judecă după copertă până să mă cunoască. După ce mă cunosc, toţi spun «Ce băiat e Daminuţă!».

 Nu ştiu şi nu înţeleg de unde sunt probleme astea, legat de ce faci în afara terenului. Mi se pare o prostie! Am fost la cel mai înalt nivel, iar ce se întâmpla acolo îmi dădea speranţe şi mă gândeam că nu sunt eu vinovat, ci lumea din România. Oamenii sunt foarte înapoiaţi în gândire!

Acolo nimeni nu are treabă cu ce faci în viaţa extrasportivă! Maicon, de exemplu, fostul fundaş de la Inter... Nu există fotbalist în Liga 1 care să bea bere ca el, dar îţi mânca gazonul pe teren. La noi, dacă te prinde cu un pahar de vin sau bere, nu ţi se mai dă a doua zi şansa să demonstrezi ce poţi. Mi se pare foarte ciudat! Fiecare are viaţa lui şi face ce vrea. Mi se pare ilogic. Ce contează ce fac luni dacă sâmbătă, la meci, sunt cel mai bun?”, a declarat Cristian Daminuţă pentru GSP.

Cristian Daminuţă, ajuns la 31 de ani, a fost legitimat în cariera sa la AC Milan şi Inter Milano. Fundaşul central care poate evolua şi mijlocaş defensiv a jucat în România la echipe precum Dinamo Bucureşti, Viitorul Constanţa sau Politehnica Timişoara.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele