Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

CS Hunedoara – FCSB, miercuri, de la 21:00, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro. Liderul din Liga 3 încearcă să producă marea surpriză în Cupa României

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20401568/1/fcsb.jpg

CS Hunedoara şi FCSB se vor întâlni în şaispezecimile de finală ale Cupei României, în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Acest duel a produs un interes foarte mare în Hunedoara, 6.000 de bilete se vânduseră până luni. Din păcate, din cauza numărului de cazuri de COVID-19 care se află în ascensiune, în judeţ, vânzarea tichetelor a fost sistată de către clubul organizator. Cei care au reuşit să-şi cumpere, vor avea acces fără probleme, conform unui anunţ oficial al clubului.

FCSB a început dezastruos acest sezon din Liga 1, dar moralul jucătorilor s-a ridicat după ultimele două rezultate înregistrate. Prima oară a venit succesul istoric în faţa marii rivale, Dinamo, scor 6-0. Apoi a urmat un nou succes, cu FC U Craiova, 1-0. În acest moment au reuşit să urce pe ultimul loc care duce în playoff, şi anume 6, cu 15 puncte adunate.

În mai multe rânduri, cei de la FCSB au demonstrat că nu sunt interesaţi prea mult de Cupa României. Chiar şi aşa, în sezonul 2019-2020 au cucerit acest trofeu. Având în vedere eliminarea prematură din cupele europene, cel mai probabil va exista din nou interes pentru câştigarea unui acestui trofeu, în acest sezon. Pentru această partidă, „roş-albaştrii” l-au pierdut pe tânărul Octavian Popescu, care s-a accidentat cu Craiova.

CS Hunedoara este lider în Liga 3

CS Hunedoara este una dintre cele mai solide formaţii din Liga 3, obiectivul lor fiind promovarea în eşalonul secund. Până acum au un parcurs perfect în campionat, cu 4 victorii pe linie şi este liderul Seriei a 9-a. Pe locul 2 se află Unirea Ungheni, la 3 puncte distanţă.

Hunedorenii au în lot fotbalişti experimentaţi, printre care Laurenţiu Buş, Andrei Herghelegiu, Sergiu Arnăutu sau Jairo Rodrigues. Florin Maxim este antrenorul acestora.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele