Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Culisele transferurilor de la FC Botoşani, explicate chiar de Marius Croitoru: ”Dacă vor să se convingă, să vină!”

FC Botoșani Publicat de Emanoil Ursache pe 23 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19562682/1/cro.jpg

Marius Croitoru a analizat evoluţia elevilor săi în partida dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani. Tehnicianul a spus că moldovenii au meritat victoria, deoarece şi-au creat ocaziile cele mai mari de gol în timpul partidei.

"Am avut 15-20 de minute, după ratarea penalty-ului, când le-a fost frică, mental, că vor pierde meciul. Asta înseamnă să nu ai rezultate. E o victorie meritată din punctul meu de vedere. Nu cred că Gaz Metan a avut ocaziile, pe care noi le-am avut, fără să jignesc pe nimeni. Mă interesează mult rezultatul. Am preferat să aşteptăm în zona doi. Mediaş are o echipă bună. Eu mereu am atacat, m-am deschis, şi mereu veneau peste mine şi luam goluri. Jucătorii au nevoie de timp, de adaptare, de susţinerea noastră, iar noi o putem face.", a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei câştigate de FC Botoşani, 1-2, pe terenul formaţiei Gaz Metan.

Tehnicianul a explicat modalitatea în care sunt realizate transferurile la Botoşani, ţinând cont că mutările din ultimii ani au adus un profit real pentru finanţatorul echipei, Valeriu Iftime.

”Avem o regulă clară. Cât câştigă jucătorul, atât câştigă şi impresarul. Eu hotărăsc transferurile, niciodată nu mi s-a adus un jucător. Mereu am fost întrebat. O facem bine la Botoşani. Dacă vor să se convingă, să vină la Botoşani. Eu doar am continuat doar o muncă, mă refer la domnul Heleşteanu, domnul Sfaiţer. Eu încerc să le duc munca mai departe. Încercăm să aducem jucători buni, care au fost în formă odată. După care, probabil vor face pasul la un club mai bun.", a adăugat antrenorul moldovenilor.

FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Au marcat Deaconu ’58 pentru Gaz Metan şi Butean ’34 (autogol) şi Keyta ’87 pentru FC Botoşani.

În minutul 58, de la gazde a fost eliminat Ondrej Baco, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Un minut mai târziu, Ongenda, de la oaspeţi, a ratat un penalti. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele