Ultima oră
”E vina mea. Nu ştiu dacă voi reuşi să fac vreo performanţă”. Măldărăşanu, foarte afectat de eşecul cu Oţelul ”E vina mea. Nu ştiu dacă voi reuşi să fac vreo performanţă”. Măldărăşanu, foarte afectat de eşecul cu Oţelul
VIDEO | Francesco Bagnaia s-a impus în Marele Premiu al Spaniei, după un duel palpitant cu Marc Marquez VIDEO | Francesco Bagnaia s-a impus în Marele Premiu al Spaniei, după un duel palpitant cu Marc Marquez
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
"Cea mai mare ascensiune". Verdict clar în privinţa lui Eugen Trică | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai mare ascensiune". Verdict clar în privinţa lui Eugen Trică | VIDEO EXCLUSIV
”Vine! Ce să fac eu cu Tachtsidis? Eu am nevoie de forţă”. Gigi Becali a anunţat ce mijlocaş soseşte la vară la FCSB ”Vine! Ce să fac eu cu Tachtsidis? Eu am nevoie de forţă”. Gigi Becali a anunţat ce mijlocaş soseşte la vară la FCSB
VIDEO | Metz - Lille 1-2. Final de sezon foarte complicat pentru Ladislau Boloni VIDEO | Metz - Lille 1-2. Final de sezon foarte complicat pentru Ladislau Boloni

Cum se comportă jucătorii FCSB-ului în urma meciurilor în care Gigi Becali îî distruge la TV. Dezvăluiri din interior: ”Sunt căliţi!”

FCSB Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21490870/1/steaua-bucuresti-valerenga-fc-cupa-uefa-29-09-2005.jpg

Cum se comportă jucătorii FCSB-ului în urma meciurilor în care Gigi Becali îî distruge la TV. Dezvăluiri din interior: ”Sunt căliţi!”

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Băluţă în minutul 16.

FCSB este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe decât a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.

Gigi Becali este unul dintre cei mai activi patroni din Superligă. Omul de afaceri se implică în alcătuirea echipei şi chiar face schimbări la clubul pe care îl patronează. 

Mai mult decât atât, Becali nu se fereşte să îi distrugă jucătorii în direct la TV şi face un adevărat show în prezenţa jurnaliştilor. 

Omul de afaceri nu ezită să spună ce gândeşte şi uneori le trimite semnale clare de atenţionare fotbaliştilor care nu s-au ridicat la aşteptările sale. Mulţi dintre ei ajung să nu mai joace şi, în final, pleacă, chiar dacă Becali pierde financiar, cum a fost şi în cazul lui Andrea Compagno. 

Florin Achim, 32 de ani, s-a retras din careira de fotbalist recent şi a fost invitat la Prima Sport. El a fost numit team manager la CS Minaur Baia Mare, echipa din Liga 2. 

Achim a jucat în trecut la FCSB şi a fost întrebat dacă jucătorii echipei lui Becali verifică după meciuri telefonul, pentru a vedea dacă au fost criticaţi de patron. Fostul fotbalist susţine că jucătorii echipei bucureştene sunt trecuţi prin treaba asta şi au devenit ”imuni” la declaraţiile lui Becali. 

 

”Sunt căliţi!”

”Nu, nu am văzut acest lucru. Jucătorii FCSB-ului sunt trecuţi prin treaba asta. Sunt căliţi. Ei preferă să nu se uite după meciuri la declaraţii. Mai ales când pierzi un meci, atunci vin cele mai nasoale reacţii”, spus Florin Achim, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele