Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Daley Blind, afectat de momentul critic prin care a trecut Christian Eriksen. "Nu am putut să dorm. M-am gândit să nu joc"

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20245021/1/blind.jpg

Internaţionalul danez Christian Eriksen a suferit un stop cardiac în timpul meciului Danemarca - Finlanda (0-1) de la EURO 2020. Acest incident a afectat întreaga lume a fotbalului. Fundaşul olandez Daley Blind a încheiat în lacrimi meciul Ţările de Jos – Ucraina 3-2 şi a declarat că a fost marcat psihic de acest moment.

Christian Eriksen s-a prăbuşit brusc pe gazon, fără să aibă niciun contact cu vreun adversar sau cu mingea. Medicii au intervenit rapid şi au făcut manevrele de resuscitare, cu ajutorul defibrilatorului. Ulterior, fotbalistul a fost stabilizat şi se recuperează într-o clinică din Copenhaga.

"Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru ceea ce aţi făcut pentru mine. Nu voi renunţa”, a spus Eriksen luni, pentru Gazzetta dello Sport.

Daley Blind a izbucnit în lacrimi după a fost înlocuit în repriza secundă a meciului cu Ucraina, disputat duminică la Amsterdam, în Grupa C a EURO 2020. Fundaşul şi-a amintit că în 2019 a fost diagnosticat cu o inflamare a muşchiului cardiac, după ce a suferit un episod de ameţeală la un meci al lui Ajax contra Valenciei, în Liga Campionilor.

"Ziua de ieri a avut un mare impact asupra mea, nu doar faptul că-l cunosc bine pe Christian ca prieten. Situaţia pentru el este teribilă. Bineînţeles, am experimentat şi eu câte lucruri în această zonă, aşa că a trebuit să depăşesc un obstacol mental pentru a juca azi.

A trebuit să mă conving pe mine însumi să joc şi sunt mândru că am reuşit, din acest motiv emoţiile mele au izbucnit la finele meciului. Cu siguranţă m-am gândit să nu joc. Imaginile de la televizor ale incidentului au avut un impact mare şi nu am putut dormi foarte bine. Chiar a trebuit să depăşesc un mare obstacol pentru a juca", a spus Blind.

Daley Blind (31 de ani), fost coleg cu Christian Eriksen la Ajax, are implantat un stimulator cardiac care reglează ritmurile anormale ale inimii, iar în august 2020 a avut un nou episod, când a leşinat, în timpul unui meci amical.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele