Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Dan Alexa s-a despărţit de ASU Poli Timişoara, dar ar putea rămâne în Liga 2. ”Vreau să spun că tot ce am făcut am făcut din tot sufletul”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20249804/1/spo-poli-rapid1dx36034.jpg

Dan Alexa (41 de ani) şi-a anunţat plecarea de la ASU Politehnica Timişoara. Tehnicianul a făcut minuni pe banca bănăţenilor, pe care i-a calificat în play-off, în ciuda faptului că a avut la dispoziţie un buget extrem de mic.

Cei de la liga2.ro scriu că Alexa ar putea fi adversarul celor de la ASU din sezonul viitor, fiind în negocieri cu cei de la CSM Reşiţa.

”Vreau să spun că tot ce am făcut am făcut din tot sufletul. Le mulţumesc celor care au fost lângă mine în aceste momente: Cristi, Seba, Saşa şi Dinu. Şi au tot respectul meu. Au fost împreună zi de zi, indiferent de situaţie. Îmi doresc din tot sufletul ca Poli să continue, să crească nivelul. Am hotărât să plec, pentru că sunt foarte implicat şi îmi era foarte greu în această perioadă. Poate prin plecarea mea din club se vor apropia mai mulţi de Poli.

Am înţeles că Dominic Fritz s-a supărat foarte mult pentru declaraţile mele. Îmi doresc ca oameni să realizeze că Poli nu este interesantă doar în campania electorală. Am vrut să facem un lucru istoric, dar nu a fost să fie. Când eşti foarte implicat, suferi dublu la orice nereuşită. Sunt prea implicat şi trebuie să mă liniştesc, să reiau un proiect. Menirea mea este să antrenez. Am fost manager o vreme, acum vine vremea să antrenez”, a declarat Alexa, la conferinţa de presă oficială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele