Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Dan Alexa vrea promovarea în Casa Liga 1 cu ASU Poli Timişoara. Există un impediment major. ”Mi-aş dori ca noi să fim motorul schimbărilor lucrurilor”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19638265/1/alexa.jpg

ASU Politehnica Timişoara are un start de sezon perfect. Bănăţenii sunt pe locul al treilea în Liga 2, la egalitate cu cei de la Dunărea Călăraşi, care ocupă locul secund. Dan Alexa, recent instalat pe banca tehnică are ambiţii mari, fostul tehnician al celor de la Rapid îşi doreşte promovarea.

O problemă majoră este legată de lipsa infrastructurii. În acest moment la Timişoara nu există un stadion pe măsura oraşului, fiind un proiect în acest sens pe care autorităţile judeţene promit să îl ducă la bun sfârşit. Dacă se va promova, cel mai probabil cei de la ASU vor disputat meciurile de pe teren propriu la Severin.

”Sper ca în trei ani să se facă stadion. Preşedintele Consiliul Judeţean are trei proiecte primordiale, iar stadionul este printre ele. Sincer, mi-aş dori din tot sufletul să putem promova, să se vadă cât timp s-a pierdut aici. Mi-aş dori ca noi să fim motorul schimbărilor lucrurilor. Cred că altfel se vor mişca lucrurile când vom promova. Vom găsi o soluţie. Cu siguranţă, stadionul se va urgenta. Pentru Timişoara este ceva incredibil să nu aibă stadion şi alte oraşe mai mici au stadion. Avem discuţii, dar încă nu putem vorbi de stadion. Suntem zece echipe care ne batem pe şase locuri”, a declarat Dan Alexa, când a fost întrebat despre obiectivele sale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele