Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Dan Petrescu, o nouă reacţie despre preluarea naţionalei. ”Nu am vorbit cu patronul echipei despre oferta FRF”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20492472/1/cfr-cluj-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-2.jpg

Chindia Târgovişte n-a reuşit să producă surpriza acasă, în faţa campioanei CFR Cluj. Totuşi, clujenii s-au impus cu greu, 1-0. Meciul a putut fi urmărit pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Billel Omrani, în minutul 21, dintr-o fază controversată din cauza unui potenţial henţ în momentul unui dribling. Pe final, Chindia a atacat şi a presat poarta lui Hindrich, însă fără ocazii notabile.

Chiar dacă Dan Petrescu a amânat până pe 19 decembrie un răspuns concret la oferta FRF de a prelua echipa naţională pentru următorii ani, ”Bursucul” s-ar fi înţeles cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă să devină selecţioner.

Mai mult decât atât, potrivit Gazetei Sporturilor, actualul antrenor al campioanei şi liderei CFR Cluj ar fi ajuns la un acord şi cu patronul Nelu Varga, aspect însă negat la finalul partidei cu dâmboviţenii, în care tehnicianul a punctat faptul că nu a discutat cu omul cu banii de la echipa sa.

 

"Lumea zice ce vrea, e democraţie. Respect orice declaraţie. Dacă nu se ajunge la jigniri, eu respect orice declaraţii. Nu am vorbit cu patronul echipei despre oferta FRF, mă ţin de cuvânt, o să vorbesc cu el după ultimul meci.

Mai avem trei meciuri în campionat şi unul în Conference League. Eu vreau să mă concentrez la munca de aici, mă cunoaşteţi, sunt profesionist 100%. Nu vreau să mă gândesc la altceva, mă gândesc doar la CFR Cluj"
, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei de la Ploieşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele