Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Dan Petrescu, surprins de durata necesară alegerii noului selecţioner: ”Nu ştiu dacă e vina antrenorilor sau a Federaţiei”

CFR Cluj Publicat pe 21 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20565180/1/fc-cfrcluj-3.jpg

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu se aştepta ca numirea unui nou selecţioner al naţionalei să dureze atât de mult.

Antrenorul de la CFR Cluj a fost ofertat pentru a prelua naţionala, însă a refuzat, preferând să rămână la campioana României.

"Nu mă aşteptam să dureze atât. Credeam că se va găsi mult mai repede. Nu ştiu dacă e vina antrenorilor sau a Federaţiei, dar e bine aşa, să nu greşească. Îmi doresc un antrenor, nu contează numele, care să ducă echipa la un turneu final, la un european sau mondial. Au fost multe speculaţii, hai să aşteptăm să vedem cine va fi", a declarat Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Oficialii Federaţiei au discutat în ultima perioadă cu Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edward Iordănescu. Anterior, FRF a discutat şi cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele