Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

DDB a mai făcut o minune. Ante Puljic şi Deian Sorescu rămân la Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19912331/1/din.jpg

Fanii din DDB reuşesc încă o mare performanţă. Aceştia i-au convins pe Ante Puljic şi pe Deia Sorescu să rămână la echipă, în ciuda problemelor mari de ordin financiar cu care se confruntă trupa lui Ionel Gane.

Sorescu a primit o parte din salariile restante, iar Puljic a acceptat diminuarea lefei şi va prelungi acordul pe încă un sezon.

„DDB ÎŞI PĂSTREAZĂ CĂPITANII

Nimic din ce scriem aici nu sunt vorbe în vânt. Am spus că trebuie să strângem rândurile şi exact asta facem!

Am finalizat astăzi discuţiile cu cei doi căpitani.

– DDB i-a achitat salarii restante lui Deian Sorescu şi vom continua împreună!

– Anton Puljic a fost de acord să îşi reducă salariul şi îşi va prelungi contractul cu Dinamo încă 1 an.

Nu mai e nevoie de alte detalii, doar ştim cu toţii CINE SUNT cei doi CÂINI!

Le mulţumim ambilor pentru deschidere şi le urăm succes mai departe! Împreună vom continua să facem treabă bună la DINAMO!

Reamintim că înţelegerile cu Fabbrini, Achim şi Guye le-am anunţat deja.

Discuţiile DDB cu jucătorii noştri continuă!

Rămâneţi aproape în orele ce urmează, astăzi vom mai da încă un brânci TĂVĂLUGULUI! Avem treabă multă, CÂINILOR!”, este mesajul fanilor, scris pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele