Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

De el trebuie să se teamă tricolorii mici! ”Noul Lewandowski” este dorit de Bayern Munchen

România U21 Publicat pe 24 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20079142/1/gg.jpg

Lukas Nmecha, atacantul naţionalei U21 a Germaniei, poate să ajungă la campioana Europei Bayern Munchen, conform presei spaniole.

Don Balon a anunţat că tânărul atacant supranumit ”noul Lewandowski” este una dintre ţintele bavarezilor. Nemţii sunt dispuşi să plătească 10 milioane de euro pentru a-l transfera pe Lukas Nemecha definitiv.

În prezent, atacantul este împrumutat la Anderlecht Bruxelles. Nemecha îi va întâlni pe ”tricolorii mici” în grupa preliminară de la Euro U21 din Ungaria şi Slovenia.

Până acum, Lukas Nemecha a marcat 13 goluri în 27 de meciuri pentru gruparea belgiană. Manchester City este echipa care l-a împrumutat în Belgia pe fotbalistul care a mai jucat în cariera sa la Preston sau Middlesbrough.

9 goluri în 14 meciuri a marcat ”noul Lewandowski” pentru naţionala U21 a Germaniei. Site-ul de specialitate Transfermarkt îl cotează la 8 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele