Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Serie A Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21564738/1/ndicka-1.jpg

Meciul dintre Udinese şi AS Roma, suspendat duminica trecută după ce fundaşul Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, se va încheia la 25 aprilie, a anunţat, vineri, Liga italiană de fotbal.

"Cele 18 minute şi 30 de secunde rămase, plus eventualele minute de întrerupere, ale meciului dintre Udinese şi AS Roma se vor disputa joi, 25 aprilie, de la ora 20.00", a precizat Lega Serie A într-un comunicat.

Roma, care s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, unde se va confrunta cu Bayer Leverkusen pe 2 şi 9 mai, ceruse ca finalul acestui meci să fie programat cel mai devreme la jumătatea lunii mai.

Liga a precizat că a convocat o reuniune de urgenţă a Comitetului Executiv, care "a confirmat aplicarea articolului 3, alineatul 3 din statutul Ligii, care prevede că, în cazul suspendării unui meci, acesta trebuie să se încheie în cel mult cincisprezece zile de la întrerupere".

Ndicka, în vârstă de 24 de ani, s-a prăbuşit în minutul 70 al meciului de duminică dintre Udinese şi AS Roma, din etapa a 32-a a campionatului italian. El a fost evacuat rapid la infirmeria stadionului şi apoi la un spital din Udine, unde paramedicii s-au temut că a suferit un atac de cord. După ce a petrecut o noapte sub observaţie, el a putut să se întoarcă la Roma, unde examinările au stabilit că nu avea "nicio patologie cardiacă", ci "un traumatism toracic cu un minim pneumotorax stâng".

Ndicka "se odihneşte", a declarat joi antrenorul său, Daniele De Rossi. Încă nu a fost stabilită o dată pentru revenirea sa la antrenamente şi competiţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele