Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Deian Sorescu a răspuns extrem de sincer. Ce a schimbat Contra după ce a venit la Dinamo

Dinamo Publicat pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19488200/4/rps3279.jpg

Deian Sorescu a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, în meciul cu Gaz Metan Mediaş câştigat cu 3-1. Fotbalistul a fost încântat de evoluţia din partida jucată în deplasare, dar a declarat că el şi colegii săi vor lua fiecare meci în parte.

Referitor la schimbările pe care le-a făcut Contra de când a venit, Sorescu a declarat că în primul rând e o shimbare de mentalitate şi că primesc multă încredere.  

A fost un meci greu, dar suntem fericiţi că am luat cele trei puncte. O luăm meci cu meci şi sperăm să urcăm în clasament. Faţă de sezonul trecut s-au schimbat foarte multe. Mister a venit cu multe lucruri şi asta se vede pe teren. Am arătat că suntem o echipă, iar încet încet vom forma o familie.

Nu vreau să vorbesc despre play-off, o luăm meci cu meci şi vom vedea unde o să fim”, a declarat Sorescu.

Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Gonzalez '48, Sorescu '74 şi Camara '83 pentru Dinamo, respectiv Cardoso '88 pentru Gaz Metan.

Gonzalez a deschis scorul cu un şut la colţul lung, după o pasă de la Camara.

În minutul 74, Sorescu a executat o lovitură de la 11 metri, Buzbuchi a respins în faţă, iar dinamovistul a reuşit să trimită mingea în poartă.

Camara a dus scorul a 3-0, după ce a marcat după o pasă de la Fabbrini.

Cardoso a redus din diferenţă în minutul 89.

Gaz Metan: Buzbuchi - Butean, Larie, Baco, Trif - Droppa (Yuri '82), R. Deaconu - R. Romeo (Sanoh '59), Ciocan (Velisar '83), Jica (Chamed '4) - Smola (Cardoso '59). Antrenor: Dusan Uhrin

Dinamo: Mejias - Alexander Gonzales, Puljic, R. Grigore, Isma Lopez - Camara (Bani '85), Răuţă (Şerban '90+3), J. Gol, Sorescu (Fabbrini '79) - Nemec, V. Borcea (Borja Valle '46). Antrenor: Cosmin Contra

Cartonaşe galbene: Droppa '51, Smola '54, Baco '58 / Nemec '64, Răuţă '80

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele