Ultima oră
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Stranieri Publicat pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21540470/1/profimedia-0841870835.jpg

Mijlocaşul Dennis Man traversează o perioadă excelentă la Parma, iar echipa italiană are şanse mari să promoveze în Serie A la finalul sezonului. Parma se află pe primul loc în Serie B, iar cel mai bun jucător al echipei este chiar Dennis Man. 

Dacă echipa din "Cizmă" reuşeşte să promoveze la finalul sezonului, ceea ce este destul de probabil, FCSB ar avea de câştigat şi ea. Mai exact, când FCSB l-a cedat pe mijlocaşul român, în schimbul a 11 milioane de euro, a adăugat şi bonusuri în valoare de 2 milioane de euro. Dintre acestea doar două mai sunt realizabile în acest moment şi două au picat.

Deşi în ultima vreme s-au vehiculat mai multe informaţii conform cărora Inter ar fi interesată de Dennis Man, nimic nu s-a concrezat până în acest moment. Totuşi, presa din Italia a informat că Dennis Man a ajuns în atenţia unei echipe din Germania.

Borussia Dortmund va trimite oameni care să îl vadă pe Dennis Man la partida Parmei cu Ternana din deplasare. Aceasta ar putea reprezenta o şansă imensă pentru jucătorul român, care ar putea prinde transferul în Bundesliga. 

Dennis Man are un salariu de 1,1 milioane de euro la Parma, făcându-l unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din liga secundă din Italia. După ce îşi va prelungi înţelegerea, fostul atacant de la FCSB îşi va majora contractul cu 100.000 de euro.

Totuşi, nicio ofertă nu s-a concretizat până în acest moment. Giovanni Becali a anunţat ce urmează pentru internaţionalul român. El susţine că ofertele despre care s-a scris în presă ar fi doar zvonuri, iar Parma se pregăteşte să îi prelungească înţelegerea. 

În presă s-a scris despre interesul celor de la AC Milan, dar se pare că un alt grand ar fi intrat pe fir, este vorba despre Juventus, fostul club al lui Adi Mutu. La această mutare ar putea contribui legendarul Buffon, care a jucat alături de Man la Parma. 

”Federico Chiesa şi Yildiz sunt doi coechipieri excelenţi pentru Dusan Vlahovic, însă din sezonul viitor li s-ar putea alătura un alt fotbalist tânăr. Acesta este Dennis Man, un lider autentic al unei formaţii, Parma, care zboară spre Serie A.

Man este una dintre certitudinile echipei lui Fabio Pecchia, cu performanţe somptuoase, care au atras atenţia unor cluburi de top. Este jucătorul cu cele mai multe driblinguri reuşite în Serie B, dar şi golgheterul celor de la Parma în toate competiţiile, în acest sezon, cu 13 reuşite. 

Există interes pentru el de la unele echipe din Serie A, inclusiv de la Juventus, cu Gianluigi Buffon care l-a avut coechipier şi care ar putea fi intermediarul în eventualele negocieri. Man este dorit şi de nemţii de la Borussia Dortmund”, scriu jurnaliştii italieni.

Uimiţi de Dennis Man, italienii i-au spus lui Neluţu Sabău despre român

”El joacă foarte bine. Dennis Man, în momentul de faţă, este foarte apreciat în Italia. Chiar vorbeam cu cineva. A jucat Brescia cu Parma şi a zis că e un jucător foarte bun.

Chiar discutam cu directorul sportiv de la Brescia şi a spus că face diferenţa. Se descurcă foarte, foarte bine. Este într-o formă bună Dennis!”, a spus Neluţu Sabău, la Prima Sport.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele