Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Detalii despre transferul surprinzător făcut de Universitatea Craiova. Fotbalistul a costat doar 5.000 euro

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 9 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20238221/1/am.jpg

Mihai Rotaru şi Craiova pregătesc din timp sezonul viitor, unul în care vor ataca din nou titlul din Casa Liga 1, iar în cursul zilei de miercuri au reuşit un transfer de viitor: Alexandru Mărieş (foto stânga, în duel cu rapidistul Ionuţ Voicu), mijlocaş ofensiv în vârstă de 20 de ani, vine în Bănie de la Comuna Recea, pentru doar 5.000 de euro.

"Ne-am înţeles cu Universitatea Craiova pentru transferul lui Mărieş. Suma de transfer este de 5.000 de euro. În afară de bani, am păstrat şi procente dintr-un viitor transfer", a spus Florin Gherasim, preşedintele celor de la Comuna Recea, pentru Fanatik.ro.

Sorin Cârţu a explicat că Mărieş a fost adus la insistenţele lui Marinos Ouzounidis, care l-a remarcat pe tânărul jucător în Liga 2.

„E opţiunea antrenorului. Transferurile sunt făcute pe baza unei strategii, pe care o stabileşte antrenorul, patronul”, a explicat preşedintele oltenilor, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri