Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite

Dezvăluiri emoţionante! Deşi e într-o formă fizică de invidiat, Claudiu Keşeru a decis să se retragă. ”Sunt prea multe lucruri pe care lumea nu le ştie” | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2024
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21525577/2/keseru.png
 
Claudiu Keşeru (37 de ani) a dezvăluit de ce nu a mai semnat cu vreo echipă, deşi este într-o formă fizică de invidiat.
 
Fostul atacant a jucat ultima dată la UTA, de care s-a despărţit în vara anului trecut. El a dezvăluit la Fotbal Show faptul că a acceptat amânări de salariilor, pentru ca formaţia arădeană să nu fie depunctată.
 
”(n.r. dacă a renunţat pentru că nu mai putea fizic) Nu! Am fost surprins în vacanţă, atâta tot. Stau şi acum bine fizic, era ideea că am încercat să fiu extrem de profesionit.

Am lucrat cu preparatorul fizic Cornel Blejan, îl plăteam lunar din banii mei, pentru a fi la potenţial maxim. Chiar mi s-a reproşat că mă antrenez prea mult.

Modul acesta de exprimare pentru mine e ieşit din comun! Toţi vrem să fim profesionişti, dar când întâlneşti profesionişti la reproşezi ceva.

Întotdeauna m-am antrenat suplimentar, inclusiv în zilele libere. Când făceam pauză îmi era greu să revin. Când eram la Ludogorets, cinci luni de zile nu am luat pauză.

(n.r. despre restanţele salariale pe care le mai are de încasat de la UTA) Am făcut tot posibilul ca echipa să nu fie depunctată. Le-am acceptat amânări, care au fost achitate. S-au depăşit termenele.

Sunt prea multe lucruri pe care lumea nu le ştie. Le-am zis să îi plătească pe ceilalţi, că eu nu depind de acei bani, sunt discuţii care sunt nocive şi afectează echipa”
, a mărturisit Keşeru, la Prima Sport.
 
Născut pe 2 decembrie 1986, Keseru a început fotbalul la FC Bihor Oradea, apoi a făcut pasul în Franţa, la Nantes. A mai trecut în carieră pe la  FC Libourne-Saint-Seurin, Tours, Angers şi Bastia (toate din Franţa), Steaua Bucureşti, Al-Gharafa, Ludogoreţ şi FCSB.
  • Pentru selecţionata României a evoluat în 47 de meciuri şi a marcat 13 goluri.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele