Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Diego Fabbrini a anunţat că rămâne la Dinamo până în 2023! Mijlocaşul a confirmat informaţia făcută publică de fanii ”câinilor”

Dinamo Publicat pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19919811/2/fab.jpg

Diego Fabbrini (30 de ani) a anunţat oficial că va rămâne la Dinamo până în 2023! Italianul, după ce a acceptat propunerea de micşorare a salariului, a precizat că nu este tentat să plece de la echipa din ”Ştefan cel Mare” nici în vară, chiar dacă au existat anumite zvonuri în acest sens. Deşi a demonstrat că este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din România şi a fost dorit de CFR Cluj, unde ar fi putut să ia mai mulţi bani, probabil, s-a ataşat de Dinamo, ceea nu poate decât să îi bucure pe fanii ”câinilor”.

”Împreună până în 2023”,  a scris italianul pe contul personal de Instagram, spre bucuria suporterilor, care i-au mulţumit pentru alegere şi i-au apreciat într-un număr semnificativ postarea.

Zilele trecute, Peluza Cătălin Hâldan a anunţat că Diego Fabbrini a acceptat micşorarea salariului, pe termen scurt, pe fondul situaţiei financiare precare a clubului. În plus, italianul îşi va prelungi contractul cu Dinamo până în vara anului 2022. Se pare însă că e vorba de 2023 însă.

"N-au fost bune condiţiile azi. Terenul îngheţat, am fost ghinionişti, pentru că era un meci important pentru noi. Acum trebuie să ne gândim la partida următoare. Nu, n-a fost teren pentru fotbal, a trebuit să ne adaptăm cu toţii. Eu? Nu am semnat încă, dar avem o înţelegere. Dacă voi câştiga mai puţin cu noul contract? Nu zic, e o chestiune privată, între mine şi club.

Există o înţelegere, probabil că săptămâna viitoare voi semna şi îmi voi retrage memoriul. Eu şi familia mea ne simţim bine la Dinamo, în Bucureşti. Dar e important să se rezolve problemele de acum. Sper că DDB va rezolva problemele. Am avut mai multe oferte, nu doar de la CFR Cluj. Însă voi rămâne. E normal să ai oferte în perioada de transferuri", spunea Diego Fabbrini, la finalul partidei cu Chindia Târgovişte.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele