Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Din nou probleme la FC Argeş. Primarul Cristian Gentea ameninţă: "Va fi greu să mai ia bani în acest an!"

Superliga Publicat pe 24 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20311833/1/arges.jpg


Nemulţumit de atitudinea arătată de jucătorii lui FC Argeş în meciul cu UTA Arad, pierdut cu 1-0 pe teren propriu, primarul Cristian Gentea ameninţă pe toată lumea din club cu neplata salariilor până la finalul acestui an.
 
După un retur al stagiunii 2020/2021 excelent, FC Argeş a început greu actuala ediţie din Casa Liga 1, iar lucrurile nu sunt pe placul lui Cristian Gentea. Sâmbătă dimineaţă, acesta i-a băgat în şedinţă pe oamenii din club şi, la fel cum a făcut în setpembrie 2020, când echipa mergea catastrofal, a ameninţat cu tăierea salariilor:
 
"Am fost şi am vorbit cu toată lumea. Era normal să fie reproşuri. Mi-au reproşat suporterii mie că nu aduc jucători. Primarul aduce bani, nu jucători! Nu mi-a picat deloc bine. 
 
M-am implicat personal să-i iau pe Işfan şi Piţian, iar ei sunt singurii care, într-adevăr, joacă ceva. Am avut o discuţie destul de fermă. Deocamdată, postul antrenorilor nu e în pericol. Banii sunt în pericol! Fără victorie la Mediaş, va fi greu să mai ia bani în acest an. N-o să mai merg la stadion, am alte lucruri de făcut la Piteşti", a declarat Gentea, pentru GSP.ro.
 
De altfel, situaţia de la FC Argeş e cât se poate de tensionată. Rezultatele sunt slabe, iar antrenorul Andrei Prepeliţă s-a angrenat într-un duel cu suporterii echipei:
 
"Am văzut puţin trac la jucători, poate şi din cauza prezenţei spectatorilor după atât timp. Spectatorilor le mulţumim că au venit la stadion. Sunt ai noştri, îi ştim de atâta timp. Nu înţeleg unele apostrofări din minutul doi sau trei. Pe parcurs, sunt şi ei frustraţi şi mai comentează, mai ales că n-am marcat
 
În atac mai aşteptăm o variantă sau poate două. Sperăm să mai aducem un jucător, e normal să ai câteva soluţii. Poate în unele meciuri vrem să jucăm cu două vârfuri", a spus fostul mijlocaş, la finalul partidei cu UTA Arad, de vineri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele