Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Dinamo, salvată din nou de fani? Împrumut de 170.000 de euro pentru club

Dinamo Publicat pe 25 nov 2020
mail-share icon Email

Dinamo pare la limita supravieţurii după ce a fost preluată de investitorii spanioli, iar datoriile clubului au început să se acumuleze cu rapiditate, conturile fiind goale.

Există probleme inclusiv cu costurile curente şi organizarea meciurilor din competiţiile interne, însă clubul ar putea primi în curând un nou balon de oxigen din partea fanilor, sub forma unui împrumut consistent.

Conform ProSport, este vorba de o nouă intervenţie a suporterilor din programul DDB, care sunt gata să vireze 800.000 de lei în conturile clubului, adică aproximativ 170.000 de euro. Suma ar putea fi folosită pentur a plăti o parte din restanţele salariale, dar şi pentru costuri curente.

La începutul lunii noiembrie, clubul Dinamo a fost somat de către Administraţia de Monitorizare din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, în vederea achitării datoriilor acumulate până la data de 30 septembrie, iar suma ar putea fi folosită în acest sens, pentru a evita o depunctare a echipei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele