Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Dinamo, subiect de analiză în AS. Patronii spanioli, puşi la punct de jurnaliştii conaţionali

Dinamo Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19626131/1/rps9942-1.jpg

Dinamo a ajuns subiect de analiză în AS din cauza problemelor cu banii pe care le are, după ce spaniolii au luat clubul de la Ionuţ Negoiţă. Jurnaliştii iberici fac publice informaţiile care în România nu mai sunt de ceva vreme o noutate. Îl atacă dur şi pe Cortacero.

AS scrie că Pablo Cortacero le-a promis în nenumărate rânduri fotbaliştilor că salariile vor fi plătite, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Cel mai recent termen fost 17 noiembrie, termen la care nu s-a întâmplat nimic.

Cortacero a promis că va achita datoriile către jucători şi angajaţii clubului după ce AS a dezvăluit că fotbaliştii s-au gândit să nu mai intre pe teren. Conducătorul clubului a stabilit că pe 17 noiembrie banii vor fi în conturi. Cu toate acestea, el nu s-a ţinut de cuvânt.

Majoritatea jucătorilor (unii au venit în septembrie) sunt neplătiţi de trei luni şi jumătate. Fotbaliştii aflaţi deja la club au fost plătiţi pentru o lună şi jumătate, ca să nu devină liberi de contract. Sunt angajaţi ai lui Dinamo care au ajuns şi la cinci luni şi jumătate fără să vadă vreun ban”, notează AS.

Contra îl regretă pe Negoiţă 

Cosmin Contra nu este deloc fericit de a doua debarcare la Dinamo. Fostul selecţioner a vorbit despre situaţia delicată a clubului, care rămâne dificilă, în ciuda victoriei cu Voluntari din această etapă.

Contra a regretă mandatul lui Ionuţ Negoiţă, în care situaţia financiară era mult mai bună, iar noii investitori spanioli nu au adus nici pe departe redresarea, jucătorii având salarii restante de aproape patru luni.

Nu există comparaţie, pentru că domnul Negoiţă… Dacă stăteai de vorbă cu el şi îi explicai lucrurile şi îl făceai să înţeleagă de ce trebuie să facă anumite sacrificii şi anumite investiţii, în momentul ăla le făcea automat. Nu există comparaţie între ceea ce am trăit eu cu Ionuţ Negoiţă.

Şi nu am avut o relaţie extraordinară. Dar am avut patru discuţii cu Ionuţ Negoiţă în care i-am explicat anumite lucruri. Toate îmbunătăţirile care există la Săftica le-am făcut când am venit, acum trei ani, împreună cu Ionuţ Negoiţă, care are a înţeles că împreună cu aceste îmbunătăţiri echipa va avea un salt calitativ”

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele