Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Dinu Gheorghe nu revine la Dinamo în viitorul apropiat. ”Nu mi-a spus nimeni nimic şi nu e cazul”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20403232/1/ghe.jpg

Dinu Gheorghe (69 de ani) a dezvăluit că nu are de gând să revină la Dinamo, cel puţin în viitorul apropiat, acolo unde conducerea este asigurată în acest moment de tandemul Mureşan-Zăvăleanu.

Acesta este de părere că venirea lui Rednic ar fi un mare plus pentru ”câini”, care caută soluţii pentru banca tehnică, după demiterea lui Dario Bonetti.

"Hai să îl lăsăm pe Mureşan să îşi ducă mandatul, pentru că face o echipă bună cu administratorul judiciar. Nici nu m-am gândit.

Nu mi-a spus nimeni nimic şi nu e cazul, nu e momentul, pentru că e acolo o echipă plecată la drum, Zăvăleanu şi cu Mureşan. Au lucrat împreună şi la Cluj, e o echipă sudată. Probabil că nu au venit întâmplător la Dinamo.

Cineva i-a adus la Dinamo, mă gândesc eu. Poate domnul Badea la propunerea altcuiva, nu putem şti.

Da, mă flatează. Mi-ar părea bine să se discute, dar nu se va întâmpla probabil. O să îl sun pe Rednic în seara asta să îl întreb dacă e adevărat. Numai să răspundă!",
a declarat Gheorghe, pentru Prosport.

Andre Pinto a semnat cu Dinamo

Transferul lui Andre Pinto (31 de ani, fundaş central) la Dinamo a fost perfectat marţi.

La fel ca la CFR, unde a adus mulţi jucători lusitani de valoare, Mureşan apelează la relaţiile pe care le are în fotbalul portughez şi l-a convins pe Andre Pinto, fost fotbalist la Porto, Braga şi Sporting Lisabona. Ajuns la 31 de ani, stoperul de 1.94 metri vine după o experienţă în Arabia Saudită, la Al Fath, şi una la modesta Farense, în Portugalia.

Pinto are patru trofee în Portugalia, câştigând două Cupe ale Portugaliei, cu Sporting Lisabona şi Braga, şi două Cupe ale Ligii Portugaliei, cu Sporting. Transfermarkt îl cotează pe Andre Pinto la 700.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele