Ultima oră
FED CUP | România - Italia 0-1. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci FED CUP | România - Italia 0-1. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci
Întăriri pentru Ouzounidis la start de play-off. Reagy Ofosu s-a întors la antrenamente după două luni şi jumătate Întăriri pentru Ouzounidis la start de play-off. Reagy Ofosu s-a întors la antrenamente după două luni şi jumătate
VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul" VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul"
Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa

Dumitru Dragomir îl face praf pe Pablo Cortacero. ”Nici nu avea tocuri la pantofi, atunci mi-am dat seama ce fel de om e”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20105572/1/cor.jpg

Pablo Cortacero nu se lasă, deşi la un moment dat părea că va renunţa la proiectul de la Dinamo, acolo unde nu a investit nici măcar un ban din momentul în care a cumpărat de la Ionuţ Negoiţă.

Spaniolul a dezminţit informaţia conform cărora ar fi fost marţi la Bucureşti, dar a declarat că va reveni în foarte scurt timp cu ambiţii mari, pentru formaţia care din vară este ţinută în viaţă de suporteri.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a avut cuvinte grele despre spaniol, pe care-l acuză că de fapt ar fi lefter.

 "L-am cunoscut la un meci Dinamo 2 cu Rapid 2, juca nepotul meu, nici nu avea tocuri la pantofi, atunci mi-am dat seama ce fel de om e.

Dacă vine aici, îl rup ăştia cu bătaia, galeria",
a spus Dumitru Dragomir, pentru PRO X.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele