Ultima oră
VIDEO | Constantin Budescu are ambiţii mari la FC Voluntari. "Vreau în play-off şi Cupa României!" VIDEO | Constantin Budescu are ambiţii mari la FC Voluntari. "Vreau în play-off şi Cupa României!"
VIDEO | Emoţii pentru CFR. Clujenii au aterizat la Timişoara şi au ajuns la 3 dimineaţa acasă VIDEO | Emoţii pentru CFR. Clujenii au aterizat la Timişoara şi au ajuns la 3 dimineaţa acasă
Mario Marinică scrie istorie cu Malawi. A calificat naţionala de fotbal în premieră în ”optimile” Cupei Africii pe Naţiuni Mario Marinică scrie istorie cu Malawi. A calificat naţionala de fotbal în premieră în ”optimile” Cupei Africii pe Naţiuni
VIDEO | FC Sevilla, pas greşit în lupta pentru titlu în Spania VIDEO | FC Sevilla, pas greşit în lupta pentru titlu în Spania
Zi nefastă pentru favorite la Australian Open. Garbine Muguruza şi Anett Kontaveit, eliminate în turul al doilea Zi nefastă pentru favorite la Australian Open. Garbine Muguruza şi Anett Kontaveit, eliminate în turul al doilea
AS Roma – Lecce, joi, de la 22.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Umilit în Serie A şi în Europa, Mourinho îşi caută gloria în Coppa Italia
AS Roma – Lecce, joi, de la 22.00, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro. Umilit în Serie A şi în Europa, Mourinho îşi caută gloria în Coppa Italia

Dumitru Dragomir prevede cel mai dur scenariu pentru Dinamo: ”Se va desfiinţa sigur, sigur!”

Dinamo Publicat pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20494539/1/dragomir.jpg

Dinamo va avea probleme mari cu retrogradarea şi în acest sezon de Casa Liga 1. Dumitru Dragomir, cu mare experienţă în fotbalul românesc, nu le prevede ”câinilor” un viitor prea bun, prea luminos, mai ales şi prin prisma problemelor economice ale clubului, intrat şi în insolvenţă.

Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal e de părere că Dinamo se va desfiinţa. Tot ce mai ţine echipa în viaţă sunt banii primiţi din partea suporterilor şi sumele venite din drepturile de televizare.

Dinamo se va desfiinţa sigur, sigur! Conform legislaţiei româneşti echipa se ţine prin drepturile TV şi ce mai dă galeria, dar Dinamo e în comă. Nu ştiu cât va dura coma, dar nu e în regulă. Ei au adus nişte jucători expiraţi, care nu aleargă. Sunt şi gălăgioşi, şi nemulţumiţi de condiţii.

Am văzut că unul şi altul aruncă vina pe Rednic. Păi, Rednic îi opreşte să bage mingea în poartă? Când le spui pe tablă ce să facă şi ei nu fac… Voi credeţi că Mourinho n-are valoare? A luat 3-0 acasă. Nu joacă Rednic sau Mureşan la Dinamo”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP.

Mircea Rednic a luat măsuri după eşecul cu Clinceni

Mircea Rednic a luat două decizii radicale după ruşinea suferită de Dinamo în confruntarea cu Academica Clinceni. Antrenorul a hotărât să îi scoată din lot pe doi dintre jucători, pe Steliano Filip (27 de ani) şi Cosmin Matei (30 de ani), care, probabil, în vară vor şi părăsi echipa.

Tehnicianul dinamovist a declarat, vineri seară, chiar după meciul cu Academica Clinceni, pierdut cu scorul de 0-1, că unii dintre jucătorii săi se mulţumesc cu faptul că sunt la gruparea bucureşteană şi “restul nu-i interesează”. El a menţionat că nu pleacă de la Dinamo, ci ar veni rândul foftbaliştilor să plece.

Iată că printre cei care vor pleca în iarnă sunt, probabil, şi Steliano Filip şi Cosmin Matei, pentru că, în urma acestei decizii luate de Rednic, e clar o nemulţumire.

Fotbalul se joacă pe goluri. Am făcut o repriză primă foarte bună, am avut şapte cornere, dar nu am reuşit să marcăm. Ei din primul corner au marcat. Nu am marcat omul care a înscris. S-a jucat, am dominat, dar nu am marcat. Noi trebuie să avem 20 de ocazii ca să dăm un gol. Poate e lipsă şi de calitate, pentru că nu marcăm deşi avem ocazii.

În repriza a doua ne-a fost foarte greu, ei s-au apărat foarte bine. Am jucători de forţă, nu jucători care pot face diferenţa. Nu am nimic cu jucătorii, toţi suntem de vină, dar dacă nu pot... am încercat, le-am dat tuturor şansa să joace.

Le-am zis jucătorilor să fie uniţi, pentru că niciunul nu e mai deştept ca altul, echipa trebuie să joace. Eu încerc cât pot, le explic, dar trebuie să joace în echipă şi pentru echipă.

Sunt supăraţi că nu joacă, dar nu e unul care nu a avut şansa să nu joace. Când sunt în teren nu joacă, nu arată, şuşotesc.

Trebuie să rezist, nu plec! Jucătorii trebuie să înţeleagă că au venit antrenori, au plecat, trebuie să plece şi ei! Trebuie să avem calitate în faţa porţii. Driblăm, ajungem în faţa porţii, dar nu dăm gol”, a declarat Mircea Rednic.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele