Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

"E cea mai dezamăgitoare seară de când sunt în fotbal!" Păun, devastat la interviul de la final

CFR Cluj Publicat pe 28 feb 2020
mail-share icon Email

Mijlocaşul Adrian Păun a declarat, joi seară, că a fost cel mai fericit om din lume când a marcat pentru CFR în meciul cu FC Sevilla, subliniind însă că atunci când s-a cerut consultarea VAR şi-a dat seama că golul său nu va fi validat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19283315/1/paun.jpg

"E cea mai dezamăgitoare seară de când sunt în fotbal. Din păcate ăsta e fotbalul, regulamentul, VAR-ul şi trebuie să mergem înainte. Când am înscris, am fost cel mai fericit din lume, nu credeam că mi se întâmplă mie, dar când am văzut că e VAR, am ştiut că se va întâmpla ceva, că nu vom avea noi norocul să ne calificăm cu o echipă atât de importantă ca Sevilla. Sper să câştigăm campionatul şi la anul să sperăm mai mult în Europa", a declarat Păun după meci.

Formaţia CFR Cluj a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a remizat cu FC Sevilla, scor 0-0, în manşa secundă a 16-imilor, pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan. În tur, scorul a fost 1-1. CFR Cluj a avut un gol anulat spre final pentru henţ, după consultarea VAR.



În minutul 87, Păun a înscris un gol, dar reuşita sa a fost anulată pentru un henţ anterior la Traore, după consultarea VAR.

În minutul 89, tehnicianul Dan Petrescu a primit cartonaş galben pentru proteste.

Un minut mai târziu, de la CFR Cluj a fost eliminat Bordeianu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Letonia, cu Andris Treimanis la centru, ajutat la cele două linii de Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs şi cu rezerva Aleksandrs Golubevs. Arbitri VAR au fost Stuart Attwell şi Lee Betts.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele