Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Mbappe şi Neymar lovesc bara VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Mbappe şi Neymar lovesc bara
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

"E un plimbă-mingea fără nicio perspectivă". Anunţul fanilor despre plecarea lui Gane de la Dinamo

Liga I Publicat pe 27 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20018811/1/dinamo-4.jpg
 
Umilită de Viitorul pe teren propriu, 5-0, Dinamo se află într-un moment de răscruce al sezonului, iar postul lui Jerry Gane e pus sub semnul întrebării după patru înfrângeri şi un egal în ultimele cinci etape. Totuşi, la nivel declarativ fanii-acţionari susţin că nu se gândesc, încă, la schimbarea tehnicianului.
 
Gane a anunţat deja că se pune la dispoziţia clubului, iar fanii sunt cât se poate de supăraţi după ultimele meciuri. Un tablou sumbru, completat de problemele financiare ale echipei şi eforturile disperate de a obţine licenţa, dar pe care fanii-acţionari din DDB nu încearcă să-l agraveze:
 
"Retrogradarea e de neconceput pentru noi. Aceste sacrificii se fac pentru a menţine echipa în prima ligă. Dacă s-ar da semnalul, s-ar strânge banii necesari chiar şi pentru a scăpa de Cortacero. Multe probleme pleacă de la faptul că acest individ este în continuare în acţionariatul clubului. Fără să scăpăm de el e complicat să aducem sponsori.
 
E prematur să vorbim despre schimbarea antrenorului. Cred că e o problemă de conştiinţă şi de încredere în forţele proprii. Şi Gane îşi face nişte socoteli şi se întreabă dacă poate să scoată echipa din groapa în care a intrat. Este aceeaşi echipă care, dacă se mobilizează, poate să elimine FCSB din Cupa României. Dar care poate să şi piardă cu 5-0. E un plimbă-mingea fără nicio perspectivă!", a declarat Andrei Gerea, unul dintre liderii DDB, la Pro X.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Liga I

Ultimele articole Toate articolele