Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"E un plimbă-mingea fără nicio perspectivă". Anunţul fanilor despre plecarea lui Gane de la Dinamo

Superliga Publicat pe 27 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20018811/1/dinamo-4.jpg
 
Umilită de Viitorul pe teren propriu, 5-0, Dinamo se află într-un moment de răscruce al sezonului, iar postul lui Jerry Gane e pus sub semnul întrebării după patru înfrângeri şi un egal în ultimele cinci etape. Totuşi, la nivel declarativ fanii-acţionari susţin că nu se gândesc, încă, la schimbarea tehnicianului.
 
Gane a anunţat deja că se pune la dispoziţia clubului, iar fanii sunt cât se poate de supăraţi după ultimele meciuri. Un tablou sumbru, completat de problemele financiare ale echipei şi eforturile disperate de a obţine licenţa, dar pe care fanii-acţionari din DDB nu încearcă să-l agraveze:
 
"Retrogradarea e de neconceput pentru noi. Aceste sacrificii se fac pentru a menţine echipa în prima ligă. Dacă s-ar da semnalul, s-ar strânge banii necesari chiar şi pentru a scăpa de Cortacero. Multe probleme pleacă de la faptul că acest individ este în continuare în acţionariatul clubului. Fără să scăpăm de el e complicat să aducem sponsori.
 
E prematur să vorbim despre schimbarea antrenorului. Cred că e o problemă de conştiinţă şi de încredere în forţele proprii. Şi Gane îşi face nişte socoteli şi se întreabă dacă poate să scoată echipa din groapa în care a intrat. Este aceeaşi echipă care, dacă se mobilizează, poate să elimine FCSB din Cupa României. Dar care poate să şi piardă cu 5-0. E un plimbă-mingea fără nicio perspectivă!", a declarat Andrei Gerea, unul dintre liderii DDB, la Pro X.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele