Ultima oră
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”

Echipele lui Stanciu şi Niţă s-au neutralizat. Slavia Praga - Sparta Praga 0-0

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19415393/1/sta.jpg

Campioana Slavia Praga a terminat la egalitate, scor 0-0, contra marii rivale locale de la Sparta Praga.

La gazde Nicuşor Stanciu a jucat până în minutul 87, când a fost înlocuit cu Dorley. Internaţionalul român a primit cartonaşul galben în minutul 67, după ce i-a pus piedică unui adversar. La Sparta, portarul Florin Niţă a fost din nou rezervă şi cel mai probabil va părăsi gruparea cehă la finalul acestui sezon, fiind posibilă o revenire în Casa Liga 1.

Pe lângă titlul la pas câştigat cu Slavia Praga, Nicuşor Stanciu (27 de ani) mai are un motiv de mare bucurie.

Internaţionalul român a fost numit cel mai bun mijlocaş al actualei stagiuni din campionatul Cehiei, cu 4 goluri şi 11 assisturi, evoluţiile sale fiind mai bune după restartul post-pandemie.

"După reluarea competiţiei, internaţionalul român a fost ca un uragan, reuşind să marcheze două goluri în şapte meciuri, la care se adaugă şapte pase decisive (...). Mijlocaşul ocupă primul loc şi în ceea ce priveşte numărul şanselor de gol pe care le-a realizat, ajungând la 65 de astfel de situaţii pentru coechipierii săi.

Se confirmă astfel că premiul pentru cel mai bun mijlocaş îi aparţine fără nicio discuţie", se arată în comunicatul celor de la Slavia.

 

mail-share icon Email
viewscnt