Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte după despărţirea de FCSB. Antrenorul ar fi dorit în Franţa, de Valenciennes

FCSB Publicat pe 18 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20472258/1/iordanescu.jpg

După un contract încheiat prematur cu FCSB, Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte şi ar putea semna o înţelegere extrem de interesantă, în Europa, în liga secundă din Franţa. Ultimele informaţii aduc în discuţie o propunere pe care o are de la o formaţie de acolo.

Este vorba de Valenciennes, potrivit sport.ro, club aflat pe poziţia a 17-a în Ligue 2. Situaţia nu e deloc bună pentru formaţia care se interesează de fiul lui Anghel Iordănescu, pentru că acum se luptă pentru evitarea retrogradării. E la numai un punct de zona roşie.

Edi Iordănescu a cedat şi a demisionat de la FCSB, din cauza conflictului aprins care s-a iscat cu patronul clubului, Gigi Becali.

Echipa avea 7 victorii şi un egal în Liga 1. Patronul vicecampioanei recunoştea, la momentul respectiv, informaţia apărută în presă. Apoi, FCSB a confirmat decizia, prin intermediul unei postări pe Facebook!

"FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenţii financiare din partea niciuneia dintre părţi. Echipa noastră a obţinut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de şapte victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere în Liga 1, precum şi calificarea în optimile de finală ale Cupei României.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru implicarea şi efortul depus în conducerea echipei şi îi doreşte mult succes în continuare!", preciza gruparea bucureşteană, cu privire la încetarea colabărării cu Edi Iordănescu.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele